2021 Seat El-Born: Volkswagen ID.3’ün İspanyol Yorumu

Ototeknikveri     16 Ocak 2020 07:44

Volkswagen’in MEB platformu Seat’ın yeni elektrikli modeli dahil çok çeşitli modellerin temelini oluşturacak.

2021 Seat El-Born: Volkswagen ID.3’ün İspanyol Yorumu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yıl el-Born konseptiyle ön gösterimi yapılan model, bu yıl tanıtılacak ve Volkswagen ID.3’ün sportif Seat yorumu gibi görünüyor.

 

Casus fotoğrafçılar kısa süre önce el-Born’u görüntüledi ve üretim modelinin konsepte oldukça sadık kaldığı anlaşılıyor. Hatchback ağır kamuflaj altında olsa da, köşeli farlar ve entegre LED sinyal lambaları görülüyor. Model ayrıca ızgara tipi büyük bir hava girişine sahip.

İlerlediğimizde, eğimli ön cam, zarif şekilde arkaya doğru yatan tavan ve aerodinamik arka rüzgarlık dikkat çekiyor. Modelde ayrıca yukarı doğru uzanan bir karakter çizgisi ve ince arka lambalar var.

Bazı detaylar kamuflajın altında gizlense de üretim modeli Seat İsveç tarafından yayınlanan videoda büyük ölçüde ortaya çıktı. Modifiye edilen ön tampon ve geleneksel farlar yeni modelin özgün yanları arasında. Model aynı zamanda modifiye edilen yan etekler ve farklı tekerleklerle dikkat çekiyor.

Üretim modeli görünümün yanı sıra bileşenlerini de ID.3 ile paylaşacak. Bunlar arasında en çok 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışına sahip elektrikli motor öne çıkıyor.

Elektrikli motora 45, 58 ve 77 kWh kapasiteli piller eşlik ediyor. Bunlardan en düşük kapasiteli olan tek şarjda 330 km sürüş mesafesi sunuyor. En büyük kapasiteli pilde ise mesafe 550 km’ye çıkıyor.

Son Güncelleme : 16 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo