Volkswagen Bu Yıl Paris’e Gelmeyebilir

Ototeknikveri     16 Ocak 2020 08:52

Son yıllarda geleneksel otomobil fuarlarına büyük markaların ilgisi giderek azalıyor. Sektörde bildiğimiz anlamıyla otomobil fuarlarının artık sona ereceği söylenebilir.

Volkswagen Bu Yıl Paris’e Gelmeyebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fuarlara olan ilginin düşüşünün sebebi ne? Aslında basit şekilde otomobil üreticilerinin bu fuarlar için milyon dolarlar harcamak istememesi denilebilir. Markalar kendi etkinliklerini düzenleyerek çok daha düşük maliyetlerle tanıtım yapabiliyorlar. İnternet ve sosyal medyada tanıtım maliyetlerini ve dolayısıyla fuarlara ilgiyi azaltan bir diğer etken. Volkswagen de katılım göstermeyerek 2020 Paris Otomobil Fuarı için bu yaklaşımı benimseyebilir.

 

Fransa medyasında çıkan habere göre, fuara katılım gösterilmeyeceği açıklaması Volkswagen’in satış ve pazarlamadan sorumlu yöneticisi Jurgen Stackmann’dan geldi. Stackmann 2020 Paris Otomobil Fuarı’nda bulunup bulunmayacakları sorulduğunda “Muhtemelen orada olmayacağız. Bu yıl için böyle bir planımız yok.” dedi.

 

Volkswagen 2018 yılında da Paris’e gitmemeyi seçmişti. Firma uluslararası otomobil fuarlarına katılımın gerekliliğini değerlendirmeye devam ediyor. 2018 Paris Otomobil Fuarı’na katılmayan diğer firmalar arasında Bentley, Mini, Opel, Volvo, Alfa Romeo, Fiat, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Ford ve Jeep de bulunuyordu. 2020 yılındaki fuarlarda da bu düşüş devam edebilir.

 

Lamborghini de resmi olarak 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yer almayacağını şimdiden açıkladı.

Son Güncelleme : 16 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo