Kia Plug-in Hibrit Serisi Xceed ve Ceed Sportswagon ile Genişletti

Ototeknikveri     19 Ocak 2020 06:00

Kia yeni Xceed ve Ceed Sportswagon plug-in hibrit modelleri için Avrupa’da siparişleri almaya başladı.

Kia Plug-in Hibrit Serisi Xceed ve Ceed Sportswagon ile Genişletti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Xceed ve Ceed Sportswagon modellerinin plug-in hibrit versiyonları aynı sistemi paylaşıyor. Bu sistem 1.6 litre dört silindirli motor, elektrikli motor ve 8.9 kWh pilden oluşuyor. Toplam güç çıkışı 141 PS (139 hp / 104 kW), tork değeriyse 265 Nm. Elektrikli sürüş mesafesi Ceed için 60 km, Xceed için 58 km.

 

Fiyatlar ve donanım seviyeleri

“3” ve “First Edition” donanım seviyelerinde sunulan Xceed PHEV 35.843 euro başlangıç fiyatıyla geliyor. Otomobil standart 16 inç alaşım jantlar, 10.25 inç TFT LCD geniş ekran, uydu navigasyon, DAB radyo, akıllı telefon bağlantısı, iki bölgeli klima kontrolü, ısıtmalı ön koltuklar ve güvenlik sistemleriyle sunuluyor.

 

First Edition versiyonu ise 18 inç tekerlekler, siyah deri döşeme, otomatik paralel ve dikey park sistemi, 12.3 inç TFT ekran, panoramik tavan panceresi, kablosuz şarj pedi, alüminyum pedallar, akıllı bagaj kapağı gibi özelliklere sahip. Bu versiyon aynı zamanda Kör Nokta Uyarısı, Şerit Takip Asistanı, Akıllı Hız Sınırı Bilgilendirme, Sürücü Dikkat Uyarısı ve Uzun Far Asistanı ile geliyor.

 

35.025 euro fiyat etiketiyle gelen Ceed Sportswagon PHEV “3” donanım seviyesini temel alıyor. 17 inç alaşım jantlar, kapalı ön panjur, LED farlar, kumaş ve deri döşeme, saten krom detaylar, iki bölgeli klima kontrolü, seyir kontrolü ve hız sınırlayıcı, 10.25 inç multimedya sistemi, uydu navigasyon, arka kamera, DAB radyo, Apple CarPlay, Android Auto ve diğer pek çok özellik bu modelde standart. Güvenlik donanımı ise Ön Çarpışma Asistanı, Yaya Tespiti, Sürücü Dikkat Uyarısı, Şerit Koruma Asistanı, Yokuş Kalkış Asistanı ve Uzun Far Asistanı’ndan oluşuyor.

Son Güncelleme : 19 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo