Volkswagen United Serisi ile Avrupa Futbol Şampiyonası’na Hazır

Ototeknikveri     19 Ocak 2020 07:46

Volkswagen futbol fanatiklerini pek çok modeline uygulayacağı yeni özel versiyonlarla kendisine çekmek istiyor. Up!, e-Up!, Polo, T-Cross, Golf Variant, Golf Sportsvan, T-Roc, Tiguan Allspace, Touran ve Sharan modelleri bu yaz yapılacak UEFA Euro 2020 için United versiyonları ile geliyor.

Volkswagen United Serisi ile Avrupa Futbol Şampiyonası’na Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

United serisi adı verilen özel versiyonlar Atlantic Blue Metallic renginde olacak ve B sütunlarında özel “United” logosu bulunacak. Bu modellerde karartılmış arka camlar ve Dublin siyah alaşım jantlar bulunacak.

 

Koltuklarda modele özel desenler ve tasarım sunulacak, kapı eşikleri ve deri kaplı, çok fonksiyonlu direksiyon simidi de özel olacak. Modele göre değişen şekilde donanım listesinde multimedya ve navigasyon sistemleri, otomatik klima kontrolü ve güneş sensörlü farlar ile yağmur sensörlü sileceklere sahip Light and Sight paketi gibi özellikler bulunuyor.

 

The United Plus paketiyle modele göre değişen şekilde siyah tavan döşemesi, dijital göstergeler ya da çok fonksiyonlu ekran, uyumlu akıllı telefonlar için kablosuz şarj ve daha büyük alaşım jantlar ile geliyor. Polo, T-Cross, Golf Variant ve Touran ise R-Line dış cephe paketiyle alınabiliyor. Bu pakette sportif eklentiler ve daha büyük alaşım jantlar var.

 

Volkswagen United özel versiyonları farklı motor seçenekleriyle geliyor. Yeni modeller şu an Almanya’da siparişe açıldı.

 

Fiyatlar Up!, e-Up! ve Polo için 14.485 euro, 23.740 euro ve 19.180 euro’dan başlarken, T-Cross, T-Roc, Golf Station ve Golf SV 22.900 euro, 26.405 euro, 27.495 euro ve 28.255 euro fiyat etiketine sahip. Touran, Tiguan ve Tiguan Allspace 34.240 euro, 33.350 euro ve 37.230 euro fiyatla alınabiliyor. Sharan’ın fiyat etiketiyse 43.205 euro.

Son Güncelleme : 19 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo