Nissan Qashqai N-Tec’den Yeni Detaylar

Ototeknikveri     19 Ocak 2020 09:56

Nissan Avrupa şık stil ile teknolojiyi buluşturan yeni Qashqai N-Tec modeli hakkında yeni detaylar yayınladı.

Nissan Qashqai N-Tec’den Yeni Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Stil bakımından Nissan Qashqai N-Tec Edition siyah 19 inç alaşım jantlar, buzlanmış farlar ve arka lambalar, koyu renk ön panjur ve parlak siyah ayna yuvaları ile daha şık ve çekici bir görünüme kavuşuyor.

 

İç mekanda siyah renk yoğunluğu PVC / Alcantara koltuklar, yumuşak dokunuşlu materyaller, parlak siyah hava girişleri ve siyah tavan döşemesiyle devam ediyor.

 

Daha dinamik görünmesinin yanı sıra Nissan Qashqai N-Tec gelişmiş teknolojiler sayesinde artık daha akıllı. Bunlar arasında en öne çıkanı ProPilot sürüş yardım sistemi. Sistem otoban sürüşünde trafiği takip edebiliyor, otomobilin şeritte kalmasına yardımcı oluyor, hızı ayarlıyor, trafik sıkışıklıklarını yönetebiliyor ve öndeki diğer araçla aradaki mesafeyi ayarlayabiliyor.

 

Akıllı Park Asistanı otomatik park özelliği de pek çokları için stres verici bir şey olan bu işi çok daha kolay hale getiriyor. Sistem gelişmiş sensörler kullanarak uygun park yerlerini tespit ediyor ve kendi başına manevra yapabiliyor. Sürücünün sadece hızı ayarlaması ve çevre görünümü monitörünü (dokunmatik ekranda otomobilin çevresinin kuş bakışı görünümü) takip etmesi yeterli oluyor.

 

Dokunmatik özellikli ana ekran Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonunu da içeren standart NissanConnect multimedya sisteminin bir parçası.

 

Nissan Avrupa Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Yöneticisi David Moss, yeni modelle ilgili açıklamasında “Qashqai N-Tec, Nissan Akıllı Mobilite inovasyonlarını daha geniş kitlelere ulaştırıyor. Nissan geleneklerini devam ettiren bu model aynı zamanda Nissan tasarımı ile teknolojiyi buluşturuyor ve Qashqai müşterileri için sürüş deneyimini daha yukarılara taşıyor.” dedi.

Son Güncelleme : 19 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo