YENİ 2014 JEEP CHEROKEE CENEVRE'DE TANITILIYOR

Ototeknikveri     04 Mart 2014 10:03

Yeni Jeep Cherokee, bu yıl 84'üncü kez kapılarını açan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı.

YENİ 2014 JEEP CHEROKEE CENEVRE'DE TANITILIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış ve iç mekanı yenilenen, ayrıca en son teknolojiyle donatılan Yeni Jeep Cherokee'nin Avrupa lansmanı Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştiriliyor. Orta SUV segmentinde ilk kez kullanılan 9 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneğiyle dikkat çeken, yeni Jeep Cherokee, daha yüksek performans ve sürüş kalitesinin yanında, daha düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleri vaat ediyor.
 
 
 
Jeep Cherokee, yenilenen tasarımı, markanın öne çıkan 4x4 kabiliyeti, yenilikçi teknolojileri ve Euro NCAP tarafından nitelenen 5 yıldızlı güvenlik seviyesi ile 2014’ün ikinci çeyreğinden itibaren Avrupa ile beraber Türkiye’de de satışa sunulacak. Haziran ayında Türkiye yollarında boy göstermeye başlayacak olan yeni Jeep Cherokee, Türkiye pazarına 170 hp güç üreten 2.0 litrelik Multijet II turbo dizel sunulacak motor seçeneği ve 9 ileri tam otomatik vites ile sunulacak. Ayrıca off-road tutkunları için 272 hp güç üreten 3.2 litrelik V6 Pentastar benzinli motor ve 9 ileri tam otomatik vites seçeneğine sahip Trailhawk versiyonu siparişi üzerine getirilecek. 
 
 
 
Jeep Cherokee, her arazi şartına uyum sağlamak amacıyla 3 farklı 4x4 seçeneği sunarken, Türkiye’deki satışa sunulacak modelde AWD dört çeker sistemi mevcut olacak. Araç normal yollarda önden çekişli olurken, kaygan, çamurlu veya kum zemin üzerinde, sürücü müdahalesine gerek kalmadan güç tüketimini düşürüp yakıt tüketiminin azalma özelliğini de taşıyarak gücün, ihtiyacı olan tekere aktarılmasını sağlayacak. 9 ileri vitesli otomatik şanzımanı, yenilikçi dört çeker sistemi, yeni dizel motor seçeneği, yüksek güvenlik standartları ve ileri teknoloji özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken yeni Jeep Cherokee, Haziran ayından itibaren Türkiye pazarındaki yerini 170 bin liradan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla alacak. 
 

Son Güncelleme : 04 Mart 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo