2020 Subaru XV e-Boxer Hybrid Satışa Çıktı

Ototeknikveri     20 Ocak 2020 10:50

Subaru 2020 XV modelini yeni e-Boxer hibrit sistemle sundu.

2020 Subaru XV e-Boxer Hybrid Satışa Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni sistem 2.0 litre direkt enjeksiyonlu benzinli motor, elektrikli motor ve otomobilin zemininin altında bulunan lityum iyon pilden oluşuyor. Otomobil 40 km/s kadar hızlarda sıfır emisyonlu sürüş yapabiliyor.

 

İngiltere’de 30.995 sterlin (40.302 dolar / 36.337 euro) fiyatla satışa sunulan otomobil sorunsuz şekilde kolayca yanmalı motor ve elektrikli motor arasında geçiş yapabiliyor. Ayrıca standart dört çekişli sürüş sistemi ve 220 mm yerden yükseklik sayesinde yeni model çok iyi çekiş ve konforlu bir sürüş sunuyor. XV e-Boxer 1270 kg çekme kapasitesiyle de iddialı.

Araçta EyeSight güvenlik özellikleri kapsamında Çarpışma Öncesi Fren, Çarpışma Öncesi Gaz Kesme Yönetimi, Şerit Koruma Asistanı, Şeritten Ayrılma Uyarısı ve Adaptif Seyir Kontrolü gibi sistemler var. Kör Nokta Monitörü, Şerit Değiştirme Asistanı ve Arkadan Geçen Trafik Uyarısı da standart özellikler arasında bulunuyor.

Otomobil diğer XV modellerinden farklı ön panjur tasarımı (aktif panjur özellikli), tavan rayları, yeni sis lambaları, parlak siyah arka rüzgarlık ve ön çamurluklar ile bagaj kapağı üzerindeki “e-Boxer” logosu ile ayrılıyor. XV’nin hibrit versiyonu ayrıca LED farlar ve uzun far asistanı, 18 inç alaşım jantlar, arkada karartılmış camlar, anahtarsız giriş ve tek tuşla başlatma özellikleriyle dikkat çekiyor.

İç mekanda 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, DAB radyo, Bluetooth, Apple CarPlay ve Android Auto öne çıkan özellikler arasında. Arka kamera, iki bölgeli klima kontrolü ve ısıtmalı ön koltuklar standart gelirken, deri döşeme, elektrikli ayarlı sürücü koltuğu, sunroof ve uydu navigasyon SE Premium donanım seviyesiyle sunuluyor.

Son Güncelleme : 20 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo