Yeni 2021 Fiat 500e Elektrikli Şehir Otomobili Görüntülendi

Ototeknikveri     20 Ocak 2020 10:51

Tatlı görünümü zamanın testini başarıyla geçse de, Fiat 500 bugün satışta olan en eski otomobillerden birisi. Üretimi 2007’de başlayan otomobil yıllar içinde bir kaç kez güncellendi ve çok sayıda özel versiyonu çıktı.

Yeni 2021 Fiat 500e Elektrikli Şehir Otomobili Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şehir otomobilinin mevcut nesli bir kaç yıl daha satışta olacak ancak Fiat yeni nesil üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ağır kamuflaj ve plastik kaplamayla gizlense de, casus fotoğrafçılar bir prototipi görüntülemeyi başardılar.

 

Yeni falar ve arka lambaların LED teknolojisiyle geldiği, ayrıca ön kısmın yeniden şekillendirildiği anlaşılabiliyor. Kapalı ön panjur ve arkada egzoz çıkışlarının olmaması bunun elektrikli versiyon olduğunu gösteriyor. Modelin 500e ismini kullanmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Mevcut sıfır emisyonlu model 111 hp güç çıkışı ve 200 Nm tork ile geliyor. Sürüş mesafesi ise 135 km. Yeni modelde otonom sürüş teknolojileri, daha uzun sürüş mesafesi ve daha iyi performans olabilir.

 

İç mekan kısmen görülebiliyor. Daha önceki casus fotoğraflarda daha net iç mekan görüntüleri elde edildiği de olmuştu. Yeni konsol, direksiyon simidi ve vites geçişi için döner düğme dikkat çeken özellikler arasında. Ayrıca daha önceki fotoğraflarda normalde dört çekişli araçlarda bulunan “4WD Auto”, “4WD High” ve “Axle Lock” gibi butonlar da gözlerden kaçmamıştı. Bunun için fazla heveslenmemek gerek, otomobilin iki elektrikli motorla (dört çekişli olabilmesi için) ve yerden yüksekliği artırılmış bir biçimde sunulması pek beklenmiyor.

 

Yeni 500e, Mart ayındaki 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılabilir. Otomobil yaz aylarında ise satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 20 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo