Subaru’nun Toyota ile Gelitşirdiği Elektrikli Crossover’dan İlk Görüntüler

Ototeknikveri     21 Ocak 2020 10:23

Subaru 2035 yılına kadar tüm serisini elektriklendireceğini açıkladı ve üzerinde çalıştığı yeni elektrikli modelin ilk tasarım çalışmasını gösterdi.

Subaru’nun Toyota ile Gelitşirdiği Elektrikli Crossover’dan İlk Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli crossover Toyota ile birlikte geliştirildi ve 2025 yılına kadar piyasaya çıkması bekleniyor. Tanıtımda gösterilen araç gerçek boyutlarda bir maketten ibaret olsa da, geliştirme süreci erken aşamalardaki crossover otomobil hakkında fikir edinmemizi sağlıyor.

 

Aracın dış cephe tasarımına keskin kenarlar ve köşeli çizgiler hakim. Şu an piyasada olan pek çok elektrikli araç gibi bu da geleneksel bir ön panjura sahip değil. Aracın önünde, yan kısımlarda ve parlak siyah tamponun altında sahte hava girişleri var. Farların bulunacağı alan ise şimdilik karartılmış.

Subaru’nun elektrikli crossover modelin kabinini mümkün olduğunca geniş tutmak istediği anlaşılıyor. Oldukça eğimli ön cam ise çok ilerilere kadar uzanıyor. Tavan çizgisi oldukça düz, bu da ikinci sırada tatmin edici baş mesafesi sağlayacak. Öte yandan, otomobilin son halini almasına daha çok var ve üretim modeli bu maketten çok daha farklı görünebilir.

Toyota ve Subaru geçtiğimiz Temmuz ayında birlikte elektrikli otomobil platformu geliştirebileceklerini açıklamışlardı. Bu platform her iki marka tarafından da üretilecek C segmenti elektrikli SUV’lerde bulunacak. Platform ayrıca C segmenti ve D segmenti sedan ve SUV’ler gibi çok çeşitli otomobillere uyum sağlayabilecek bir esnekliğe sahip.

Son Güncelleme : 21 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo