Off-Road Canavarı: 2020 Jeep Wrangler Rubicon Recon

Ototeknikveri     22 Ocak 2020 10:39

Tamamen off-road odaklı yeni Rubicon versiyonu Jeep Wrangler serisinin en üzerinde konumlanacak.

Off-Road Canavarı: 2020 Jeep Wrangler Rubicon Recon
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Jeep Wrangler Rubicon Recon daha yetenekli olmasını sağlayan bir dizi yeni özellikle geliyor. Yeni model 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motor ve dur/kalk özelliğine sahip eTorque yarı hibrit sistemle sunuluyor.

 

Bu sistem toplam 270 hp güç çıkışı ve 399 Nm tork sağlıyor. Motora sekiz vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor.

Jeep Wrangler Rubicon Recon diğer versiyonlardan 17 inç siyah tekerlekler, 33 inç çamurlu arazi lastikleri, Mopar tampon kasnağı, LED farlar, arka lambalar, sis lambaları, gündüz sürüş ışıkları ve çelik tamponlarla ayrılıyor. Bunların yanı sıra off-road model Moab marşpiyerler, kaputta Recon çıkartması, Rubicon Grey far çerçeveleri ve özel logolarla geliyor.

İç mekanda, kırmızı emniyet kemerleri, kaporta ile aynı renkte havalandırma çevreleri, kırmızı kontrast dikişler ve Jeep Trail-Rated Kit dikkat çekiyor. Araçta on farklı kaporta rengi seçeneği sunuluyor: Siyah, Granite Crystal, Sting Gray, Billet Silver, Ocean Blue, Bikini, Firecracker Red, Punk’N, Hellayella ve Bright White.

2020 Jeep Wrangler Rubicon Recon için fiyatlar (iki kapılı model için) 42.545 dolardan başlıyor. Dört kapılı modelin fiyat etiketiyse 46.045 dolar.

Son Güncelleme : 22 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo