Güncellenen Mercedes-Benz E-Serisi 7 Plug-in Hibrit Versiyonla Gelecek

Ototeknikveri     22 Ocak 2020 10:58

Mercedes-Benz güncellenen E-Serisi’nin ön gösterimini yaptı. Otomobil yaz aylarında bayilerde olacak.

Güncellenen Mercedes-Benz E-Serisi 7 Plug-in Hibrit Versiyonla Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni lüks sedan 2020 model yılı için önemli güncellemelerden geçti. Otomobilin ön kısmı ve arka tamponu revize edilirken, CLS ve CLA modellerindekilere benzeyen yeni farlar ve arka lambalar eklendi. Güncellemeler tasarımdaki bu ufak değişikliklerin daha da ötesinde.

 

Yeni modelde en güncel sürüş yardım teknolojileri yer alıyor. Bunlar arasında trafik sıkışıklıklarını ve yavaş ilerleyen trafiği sürücüden bile önce tespit edebilen Active Distance Assist Distronic de bulunuyor.

 

Ayrıca Aktif Trafik Sıkışıklığı Asistanı, Aktif Sürüş Asistanı, Aktif Fren Asistanı, Aktif Kör Nokta Asistanı ve 360 derece kamerayla Park Paketi de güncellenen otomobilde öne çıkan sistemlerden.

 

E-Serisi’ne güncellemeyle birlikte bir dizi yeni motor da eklenecek. Tam 7 farklı plug-in hibrit model seçeneği, 4MATIC versiyonları ve station versiyon dikkat çeken yenilikler arasında. Mercedes’in en yeni 2.0 litre dört silindirli 268 hp motoru da seride EQ Boost sistemiyle birlikte yer alacak. Yeni altı silindirli benzinli motor da 48 volt sistem ve EQ Boost ile birlikte gelecek. Bu motorun güç çıkışı 362 hp.

 

İç mekanda yeni direksiyon simidi dokunmatik butonlar ile geliyor. Ayrıca yeni hava kalitesi sistemi ve otomobil park halindeyken çevreyi kameralar ile gözleyen Mercedes-Benz Urban Guard özelliği sunuluyor.

 

Mercedes-Benz henüz yeni modelin ne zaman resmi olarak tanıtılacağını henüz açıklamadı.

Son Güncelleme : 23 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo