Aiways U6ion Konsepti ve U5 Elektrikli SUV Cenevre’ye Geliyor

Ototeknikveri     23 Ocak 2020 07:36

Bazı büyük otomobil üreticileri 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yer almayacaklarını açıklasalar da, fuarlar Aiways gibi startup firmalar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Bu sayede büyük firmaların yanında küçük girişimler de seslerini duyurabiliyor ve ürünlerini tanıtabiliyorlar.

Aiways U6ion Konsepti ve U5 Elektrikli SUV Cenevre’ye Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çinli otomobil üreticisi U6ion konseptini Cenevre’de tanıtacağını açıkladı ancak şimdilik otomobille ilgili başka detay vermedi.

 

Fuarda konsept U5 elektrikli SUV’nin Avrupa versiyonu da eşlik edecek. Yeni modelin Avrupa’da yılın ikinci çeyreğinde çıkması ve 25.000 euro civarında başlangıç fiyatı olması planlanıyor. Bu da otomobili benzerleri arasında oldukça uygun fiyatlı bir alternatif yapacak. Benzer fiyatlara elektrikli SUV’ler değil de daha küçük Renault Zoe gibi hatchback modeller alınabiliyor (22.000 euro).

 

Aiways başkan yardımcısı Alexander Klose, “Cenevre Otomobil Fuarı Aiways için önemli bir milat. Burada Avrupa için en heyecan verici planlarımızı açıklayacağız. En iyi, en devrinci kullanıcı deneyimini vadediyoruz ve bunun için en iyi partnerlerle iş birliği yaptık.” dedi.

 

Aiways’in iki ürünü 13 Mart’tan itibaren Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek.

Son Güncelleme : 23 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo