SUBARU'NUN CENEVRE YILDIZI; VIZIV 2 CONCEPT

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:12

Geleceğin crossover modellerinde izler taşıyan Subaru Viziv 2 Concept Cenevre'de sergileniyor.

SUBARU'NUN CENEVRE YILDIZI; VIZIV 2 CONCEPT
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2013 yılında yapılan Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilediği Viziv Concept'in ardından, çalışmalarını sürdüren Subaru, geçen bir sürenin ardından Viziv 2 Concept’i ile yine Cenevre'de boy gösteriyor. Markanın yeni crossover tasarım anlayışına ışık tutan Viziv 2 Concept, plug-in hibrid teknolojisini Boxer DIT motor ile birlikte sunmasıyla dikkat çekiyor.
 
Subaru Viziv 2 concept resim galerisi için lütfen tıklayınız.
 
Yeniden tasarlanan bumerang şeklindeki ön farları ve LED sis farları ile ilgi çeken Viziv 2 concept, elektrikli ve konvansiyonel boxer motorların işbirliği ile hareket ediyor. Önde 1.6 litrelik direkt enjeksiyonlu Turbo Boxer (DIT) motorun bulunduğu aracın, arka terkerleklerine yerleştirilmiş iki elektrikli motor, CVT şanzıman ile birlikte yer alıyor. Lityum iyon pillerden güç alan arka elektrik motorları, bağımsız çalışabilmeleri sayesinde, simetrik dört çeker (AWD) kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Bu yeni düzen düşük yer çekimi merkezi oluşturması sayesinde sürüş dengesinin optimum seviyede korunmasını sağlıyor.
 
 
Subaru ayrıca Cenevre'de, AWD teknolojisinin en sportif halini, yansıtan WRX STI modelinin de Avrupa prömiyerini gerçekleştirirken, 7 yıldır üst üste katıldığı Nürburgring 24 Saat Yarışı'nda 2014 sezonunda kullanacağı yeni otomobili WRX STI Racing'i fuar kapsamında otomobil severlerle buluşturuyor. 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo