2020 Skoda Octavia RS Ve Scout Görüntülendi

Ototeknikveri     26 Ocak 2020 07:25

2020 Skoda Octavia Scout ve Octavia RS'nin – resmi olarak doğrulanmayan – görselleri ortaya çıktı.

2020 Skoda Octavia RS Ve Scout Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Octavia Club forumunda yayınlanan görüntüler, Octavia RS'nin karartılmış bir ızgaraya ve belirgin hava girişlerine sahip daha agresif bir ön tampona sahip olacağını gösteriyor.

 

Ayrıca yeni sis farları ve bir ön ayırıcı da görebiliriz. Modellerde siyah aynalar ve koyu pencere kenarları ile stil değişiklikleri devam ediyor. Ayrıca kırmızı kaliperli yüksek performanslı bir fren sistemi ile desteklenen sportif yan etekler ve şık tekerlekler de var.

 

Arkada, değişiklikler daha az belirgin, ancak yeni bir arka tampon ve çift egzoz sistemi bulunuyor. Sedan bir arka spoyler kazanırken, her iki model de aracın neredeyse tüm genişliğini kapsayan yeni bir reflektöre sahip.

İlginç bir şekilde, bugün firma tarafından yayınlanan VI RS logosu ile bu görseller arasında bazı tutarsızlıklar var. Resmi fotoğrafta, logo otomobilin sol tarafında görünüyor ve ‘RS’ siyahken ‘VI’ kırmızı renkte. Bu resimlerde ise logo otomobilin sağ tarafında ve "V" siyah, "I" kırmızı. Öte yandan "RS" logosu krom.

 

Bu oldukça küçük bir fark ve Skoda'nın geleneksel ve plug-in hibrit versiyonları birbirinden ayırmak için iki logo kullanıyor olması olası.

PHEV modelde 1.4 litrelik bir TSI benzinli motor ve 13 kWh'lik pil takımı ile çalışan bir elektrikli motor var. Bu kurulum, otomobile 242 hp (180 kW / 245 PS) güç çıkışı ve 400 Nm tork sağlayacak. Modelin yaklaşık yedi saniye içinde sıfırdan 100 km/s hıza çıkması ve sadece elektrikle 55 km kadar seyahat edebilmesi bekleniyor.

 

Geleneksel versiyonların 2.0 litrelik benzinli ve dizel motorları olması bekleniyor. Birincisi, plug-in hibrit ile benzer bir güç çıkışına sahip olacak, dizelin ise yaklaşık 197 hp (147 kW / 200 PS) güç çıkışı vermesi bekleniyor.

 

Octavia Scout, daha yumuşak değişikliklerle geliyor. Bununla birlikte, plastik gövde kaplaması ve sahte bir alüminyum koruma plakası sayesinde heybetli bir görünüm sağlanmış. Modelde muhtemelen ekstra 15 mm yerden yükseklik olacak.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo