Yeni Seat Leon'un Plug-in Hibrit Versiyonu Görüntülendi

Ototeknikveri     26 Ocak 2020 08:35

Yeni Seat Leon'un piyasaya çıkış tarihi yaklaşırken, markanın mühendisleri modelin geliştirilmesine sessizce devam ediyor. Yeni modelin hibrit versiyonu casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Yeni Seat Leon'un Plug-in Hibrit Versiyonu Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni plug-in hibrit Leon'un model serisinin en üstünde konumlanması bekleniyor. Fotoğrafların bu versiyonu gösterdiği düşünülüyor ancak yine de, VW Golf ve Skoda Octavia'da olduğu gibi, fiş girişinin bulunduğu ön çamurluğun sürücü tarafına bakmadan kesinlikle emin olamayacağımızı not etmeliyiz. Bu yarı hibrit bir model de olabilir ancak pek ihtimal vermiyoruz.

 

Yeni Leon ile aynı platformu paylaşan yeni PHEV Volkswagen Golf ve Skoda Octavia modellerinde 1.4 litrelik benzinli motor, 201 hp (204 PS / 150 kW) toplam güç çıkışı için elektrikli motorla birlikte geliyor. 13 kWh pil ile otomobil 55 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyor. Plug-in hibrit Leon'un da benzer rakamlarla gelmesi bekleniyor.

Ona performans odaklı bir hatchback demek isteyebilirsiniz ve teknik olarak yanlış söylemiş olmazsınız, çünkü doğru gövde stiline ve performansa sahip. Bununla birlikte, aynı güç aktarma sistemini daha yüksek güçle sunacak Cupra versiyonu bu tanıma daha uygun.

Cupra'nın 241 hp (245 PS / 180 kW) güç çıkışı ile 6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkacağı ve 55 km elektrikli sürüş sunacağı söyleniyor.

Cupra, yeni Volkswagen Golf R ile aynı motoru kullanarak Leon'un daha güçlü bir versiyonunu daha sunacak. 2.0 litrelik turbo dört silindirli motor, 328 hp (333 PS / 245 kW) güç çıkışı üretecek.

Seat, 28 Ocak'ta yeni modeli tanıtacak. Cupra ise daha sonraki bir tarihte onu takip edecek.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo