Volvo Elektrikli XC40 Recharge P8 İçin Sipariş Defterlerini Açıyor

Ototeknikveri     26 Ocak 2020 08:55

Tamamen elektrikli Volvo XC40 Recharge P8 AWD için sipariş defterleri belirli pazarlarda yeni açıldı.

Volvo Elektrikli XC40 Recharge P8 İçin Sipariş Defterlerini Açıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo, on binlerce tüketicinin elektrikli SUV'ye ilgilerini ifade ettiğini bildirdi. Elektrikli XC40 Recharge'ın üretimi önümüzdeki aylarda başlayacak ve müşteri teslimatları bunu takip edecek.

 

Firmanın EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve küresel ticari operasyonlar yöneticisi Björn Annwall, “Müşterilerin yeni modeli çok sevdikleri açık. Recharge otomobillerimiz, en yeni elektrikli veya plug-in hibrit güç aktarma organlarının eklenmesiyle müşterilerin bir Volvo'dan beklediği her şeyi veriyor." dedi.

 

Volvo XC40 Recharge P8 AWD, şirketin ilk tam elektrikli modeli ve toplam 402 hp güç sağlamak ve dört çekişli sürüş için bir çift elektrikli motor kullanıyor. Bu motorlara 78 kWh lityum iyon pil takımı güç veriyor. Bu donanımla otomobil 400 km elektrikli sürüş mesafesi sunarken, pil 150 kW hızlı şarj ile 40 dakikada %80 doluyor.

XC40 Recharge P8 AWD'yi ciddi bir Tesla rakibi haline getirmeyi vaat eden sadece güç aktarma organı değil. SUV ayrıca, Google’ın Android işletim sisteminde çalışan ve Volvo’nun On Call dijital bağlantılı hizmetleriyle entegre olan yepyeni bir bilgi-eğlence sistemine de sahip.

 

Volvo, elektrikli SUV'yi ilk önce önemli Avrupa ülkelerinde sunacak. Fiyatlar henüz doğrulanmadı.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo