YENİ JEEP RENEGADE, KASIM AYINDA 75.000 TL FİYAT İLE TÜRKİYE'YE GELİYOR

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:12

Jeep’in merakla beklenen yeni modeli Renegade, bu yıl 84. kez kapılarını açan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtıldı.

YENİ JEEP RENEGADE, KASIM AYINDA 75.000 TL FİYAT İLE TÜRKİYE'YE GELİYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep’in, Küçük SUV segmentinde yer alacak yeni modeli Renegade, Dünya Prömiyeri olan 84. Cenevre Otomobil Fuarı ile gün ışığına çıktı. Cenevre Otomobil Fuarı’nda yaptığı açıklamada, Renegade’in Türkiye’deki Jeep satışlarının büyük bir bölümünü oluşturacağını vurgulayan Jeep Marka Direktörü Mahmut Karacan, “Renegade modelini Türkiye’de 75 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunmayı hedefliyoruz. Kasım’da pazara sunacağımız araç için yılsonu satış hedefimiz 500 adet. İlk etapta 1.4 benzinli 140 hp ve 1.6 dizel 120 hp motor seçeneği ile pazarda yerini alacak olan Renegade’in, 1.4 benzinli otomatik versiyonu ise 2015 yılının Mart ayından itibaren pazarda olacak.” dedi.
 
 
Renegade, İtalya’da üretilen ve Jeep markasının küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli olmasıyla da dikkat çekiyor. 16 farklı motor/vites kutusu kombinasyonuyla Dünya klasında on-road ve sınıfının en iyi off-road sürüş dinamiklerini sunan Jeep Renegade, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa ile beraber Kasım ayında Türkiye pazarında da yerini alacak. Jeep Renegade Türkiye pazarına ilk etapta, 1.4 benzinli 140 hp ve 1.6 dizel 120 hp motor seçenekleriyle sunulacak. Aracın 1.4 benzinli versiyonunda yer alan otomatik vites seçeneği ise 2015 yılının Mart ayında pazardaki yerini almış olacak.
 
 
 
Jeep ürün gamının dünya çapında genişlemesinde yeni bir adım olması için tasarlanan Jeep Renegade, markanın mirası ile yenilikçi tasarım anlayışını, genç ve maceracı ruhları cezbetmek için biraraya getiriyor. Renegade’in güçlü ve agresif dış görünümü, yüksek kaliteli malzemeler, ilham verici renk seçenekleriyle tamamen yeni ve enerjik iç mekânıyla, geçmişin efsanevi 1941 Willys MB’ye dayanan MY Sky açılır tavan sistemiyle özgürlük sunuyor. Enerjik ve sağlam tasarımıyla dikkat çeken Yeni Renegade, yenilikçi teknolojik özellikleri, 6.5 inçlik dokunmatik ekran multimedya komuta merkezine sahip ileri UConnect sistemi, kişiselleştirilebilir 7 inç renkli TFT teknolojili göstergeleri, Türkçe navigasyonu, Bluetooth, USB girişi sağlayan eğlence sistemiyle fark yaratıyor. Hızlı büyüyen bir dünya markası olan Jeep için, Amerika’da tasarlanan ve İtalya’da üretilen Jeep Renegade, 70’in üzerinde gelişmiş güvenlik özelliğiyle, 100’den fazla ülkede müşteri beklentilerinin ötesine geçmek için, 2014’ün son çeyreğinde tüm Avrupa yollarında yerini alacak.
 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo