2021 Mitsubishi Outlander Avrupa'da Görüldü

Ototeknikveri     29 Ocak 2020 06:53

En yeni nesil 2021 Mitsubishi Outlander'ın bir prototipi, Avrupa'da test esnasında görüntülendi. Otomobilin konsept ile benzer görünümünü sürdürdüğü anlaşılıyor.

2021 Mitsubishi Outlander Avrupa'da Görüldü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Outlander'ın Nissan Qashqai ve Renault Kadjar'ın da kullandığı CMF platformu tarafından desteklendiği düşünülüyor. Güç aktarma sistemi detayları şimdilik doğrulanmadı.

 

Bununla birlikte, 1,5 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motorun, 2,4 litrelik dört silindirli bir plug-in hibrit versiyonun yanında sunulabileceği anlaşılıyor.

 

Görsel olarak, Mitsubishi ilham almak için geçen yılın Cenevre Otomobil Fuarı'ndan Engelberg Konseptini seçti. Bu nedenle, bu prototipin kamuflajının altında, tıpkı konsept gibi büyük bir Dynamic Shield ön ızgarasının yanı sıra ince LED farların da olduğu anlaşılıyor. Farların ve dönüş sinyallerinin altında büyük ikincil ışık üniteleri bulunacak ve bu da çok çarpıcı bir ön yüz oluşturacak.

 

2021 Mitsubishi Outlander'ın genel şekli de önceki modelden açıkça çok farklı ve Engelberg Konseptine benziyor. Bu, özellikle D sütunları ve şık arka lambalarda belirgin.

 

Henüz yeni Outlander'ın iç mekanını gösteren fotoğraflarımız yok, ancak konsept ile benzerlikler kabinde devam ederse, yeni SUV zaman geçirmek için çok güzel bir yer olabilir.

 

Engelberg Concept'in kabininde dört kollu bir direksiyon simidi, tamamen dijital bir gösterge kümesi, ön konsolun merkezinde büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve klima ve ısıtma sistemlerini kontrol etmek için orta konsolda ikinci bir dokunmatik panel vardı.

 

2021 Mitsubishi Outlander'ın Ekim ayının başında Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılmasını bekliyoruz.

Son Güncelleme : 29 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo