2021 VW Caddy görüntülendi ancak henüz tüm sırlarını açığa vurmuyor

Ototeknikveri     29 Ocak 2020 07:11

Yepyeni Caddy’nin dünyaya takdim edilmesine sadece bir ay kala VW, aracın geleneksel kamuflajını çıkartmakta sorun görmemiş.

2021 VW Caddy görüntülendi ancak henüz tüm sırlarını açığa vurmuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yine de bu 2021 Caddy'nin tüm sırlarını dökmeye hazır olduğu anlamına gelmiyor. Bu son casus çekimlerinde gördüğünüz prototip kamuflaj bandına sahip olmayabilir, ancak temel tasarım öğeleri akıllıca gizlenmiş.

 

Önden başlayarak VW, farların gerçek şeklini gizlemek için kaputun alt köşelerine sahte bir üst ızgara ve siyah bant uyguladı. Yine de, lambalar için kesikler açıkça görülebiliyor.

 

Kesikler, VW'nin en son resmi çizimlerde gösterdiği farların şekline uyuyor ve bu da farlara devam eden krom bir şerit ile ince bir üst ızgarayı da ortaya çıkartıyor. Ön tampon tamamen siyah plastik bir örtüyle gizlenmiş, ancak gerçekte petek desenli devasa bir alt ızgaraya sahip.

 

Yanlarda, kapıların alt ucundaki siyah kaplama da sahte görünüyor ve kapı kollarının da son halini aldığından emin değiliz. Oldukça belirgin başka bir numara, üçüncü yan pencerelere uygulanan gövde renginde çıkartma. Sürgülü arka kapılar en azından bu MPV yolcu versiyonunda her iki tarafta da sunulmaya devam ediyor.

 

Arkada, dikey arka lambaların şekli de gizleniyor, ancak daha yakından bir bakış, daha tıknaz bir son görünüm için kapılara giren kesikleri ortaya koyuyor. Siyah ve gövde renginde çıkartmalar arka camların şeklini gizlemek için kullanılmış.

 

Yeni 2021 VW Caddy, MQB platformuna geçecek ve bu sayede 48 volt yarı hibrit sistem, modern benzinli ve dizel motorlar ve en son güvenlik ve bilgi-eğlence sistemleri de dahil olmak üzere yeni teknolojiler kullanacak. Seride standart aks mesafeli Caddy aile tipi MPV ve uzun aks mesafeli Caddy Cargo şehir içi teslimat minibüsü bulunacak.

 

MPV modelinde uzun aks mesafeli yedi yolculu bir versiyona dair henüz açıklama yok. Yeni çıkacak T7 Multivan bu rolü üstlenebilir. VW'nin yepyeni Caddy'yi tanıtacağı Şubat ayı sonunda daha fazla bilgi edinebileceğiz.

Son Güncelleme : 29 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo