2021 Mercedes S-Serisi Lükslüğün Kitabını Baştan Yazacak

Ototeknikveri     30 Ocak 2020 12:44

2021 Mercedes S-Serisi'nin bugüne kadar sayısız casus fotoğrafını gördük, ancak şimdi bazı forumlarda ve sosyal medya hesaplarında kamuflajlanmamış bir prototipe ait bir görüntü de ortaya çıktı.

2021 Mercedes S-Serisi Lükslüğün Kitabını Baştan Yazacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğrafın kaynağını belirlemek zor olsa da, yeniden tasarlanan modelin GLE ve GLS gibi daha yeni modellerle uyumlu evrimsel bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

 

Ön kısma, burundan dışarı doğru çıkan belirgin bir ızgara hakim. Bu önceki ızgaradan daha yuvarlak görünüyor ve krom şeritlere sahip.

 

Izgaranın her iki tarafında mevcut modelde kullanılanlardan daha şık olan yeniden tasarlanmış farlar var. Bunlar krom bir çevreye sahip büyük bir hava girişinin üzerinde bulunuyorlar.

 

Aracın üst yarısı kısmen gizlenmiş olsa da, modelin evrimsel değişikliklere uğramış bir kaportaya sahip olacağını görebiliriz. Görüntünün düşük kalitesi bazı ayrıntıları maskeliyor, ancak S-Serisi'nin kapı kollarının hemen altında bulunan belirgin bir omuz çizgisi var gibi görünüyor.

 

Başka yerlerde yeni aynalar ve yuvarlak çamurluklar görebiliriz. Model ayrıca kapıların altında tanıdık bir krom detaya sahip.

 

S-Serisi geleneksel 12,3 inç bilgi-eğlence sistemini artık kullanmayacağı için kabin içinde daha büyük değişiklikler meydana geliyor. Yerine orta konsoldan çıkan ve dikey biçimli yeni bir ekran gelecek. Bu noktada ekran hakkında çok az şey biliniyor, ancak çok büyük olduğu ve altında bir dizi düğmenin yer aldığı söyleniyor.

 

Mercedes, iç mekanın geri kalanını kamuflajlamış, ancak model yeni bir direksiyon simidi, piyano siyahı yüzeyler ve birinci sınıf deri döşemeye sahip olacak. Ahşap kaplama ve metalik yüzeylerin yanı sıra masaj fonksiyonlu, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar da bekleyebiliriz.

 

Teknik özellikler biraz daha gizemli, ancak model MRA platformuna dayanacak ve bir dizi farklı motora sahip olacak. Seçenekler henüz doğrulanmadı, ancak 362 hp (270 kW / 367 PS) güç çıkışı ve 500 Nm tork üreten hibritleştirilmiş 3.0 litrelik sıralı altı silindirli seçeneği de içerebilir. Ayrıca, 483 hp (360 kW / 490 PS) güç çıkışı ve 699 Nm tork üreten hibritleştirilmiş çift turbo 4.0 litrelik V8 seçeneği de olabilir.

 

Önceki haberler, plug-in hibrit ve elektrikli versiyonların yanı sıra bir V12 motorlu model beklendiğinden de söz ediyordu. Tabii ki, bir kaç yüksek performanslı AMG versiyon da bekleyebiliriz.

Son Güncelleme : 30 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo