2021 Mercedes EQS'den Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     30 Ocak 2020 11:51

2021 Mercedes EQS için teaser kampanyasının temşosunu artırdı. Yaklaşmakta olan elektrikli otomobilin yeni fotoğrafları yayınlandı.

2021 Mercedes EQS'den Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntüler sosyal medyada yayınlandı ve Mercedes, Vision EQS konseptinin ilk üretim prototiplerinden biriyle biraraya gelmesinin “sihirli bir an” olduğunu söyledi.

 

Otomobil üreticisi fazla ayrıntı vermedi ancak yan yana resimler, üretim modelinin konsepte ne kadar sadık olduğunu göstermeye yardımcı oluyor. Prototip ağır bir şekilde kamufle edilirken, her iki modelde de yuvarlak bir ön cephe ve eğimli ön cam olduğu için genel şekil konsepti yansıtıyor.

Otomobillerde dinamik bir tavan çizgisi var, ancak üretim modeli konseptten biraz daha yüksek görünüyor. Sadece resimlerle doğrulanması zor, ancak bu, modele daha fazla arka koltuk baş mesafesi kazandıracağı için iyi olacak.

 

Şirket üretim modeli hakkında fazla bir şey söylemese de, önceki casus fotoğrafları ve teaser görüntüleri EQS'nin 940'a kadar bireysel LED kullanabilen köşeli farlara sahip olacağını gösterdi. Şirket ayrıca, modelin bu yıl tanıtılacağını işaret etti.

Kabin, yeniden tasarlanan S-Serisi'nin ayak izlerini takip edecek ve bağımsız bir dijital gösterge kümesinin yanı sıra orta konsoldan yükselen tablet benzeri bir bilgi-eğlence sistemine sahip olacak. İç mekanın geri kalanı çok daha geleneksel olacak.

 

Teknik özellikler yakından korunan bir sır olarak kalıyor, ancak Autocar, EQS'nin 400 hp'den (298 kW / 406 PS) daha fazla toplam güç çıkışı geliştiren iki elektrikli motor ve 90 kWh lityum iyon bir pile sahip olacağını bildirdi.

Bu, 523 hp (390 kW / 530 PS) BMW i4 ile karşılaştırıldığında fazla görünmüyor ve EQS'nin 400-500 km arasında bir menzille hayal kırıklığı yaratabileceği söyleniyor. BMW ise daha önce i4 otomobillerinin tek şarjla yaklaşık 600 km seyahat edebileceğini söylemişti.

Son Güncelleme : 30 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo