Nissan'ın Hindistan İçin Hazırladığı Yeni Modelden Teaser

Ototeknikveri     02 Şubat 2020 02:51

Nissan bir dönüm noktasında, ancak bu durum şirketin Hindistan için yeni bir crossover hazırlamasını engellemedi.

Nissan'ın Hindistan İçin Hazırladığı Yeni Modelden Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket ayrıntıları henüz saklı tutuyor, ancak teaser görüntüsü kompakt crossover'ın kısa bir kaput, şişkin çamurluklar ve geriye doğru uzanan farlara sahip olacağını gösteriyor.

 

Ayrıca göze çarpan bir omuz çizgisi, eğimli bir ön cam ve yine hafifçe eğimli bir tavan görebiliriz. Diğer önemli özellikler arasında köşeli bir arka pencere, kalın bir arka sütun ve geniş camlı kısımlar bulunuyor.

 

Nissan'a göre, B-SUV “yarının yolculuğu için tasarlanan, zengin özelliklere sahip bir premium model” olacak. Bu tanım oldukça belirsiz, ancak şirket modelin en yeni teknolojilerle geleceğini de vurguluyor.

 

Model Hindistan pazarı için yapılmış ve görünüşe göre orada üretilecek. Nissan ayrıntılara girmedi, ancak crossover otomobilin dünya standartlarında Hindistan'a özel üretilen ilk kompakt SUV modeli olacağını belirtti.

 

Nissan ayrıntı vermezken, Autocar India modelin bu sonbaharda tanıtılacağını ve 4000 mm'den daha kısa bir boyuta sahip olacağını bildirdi. Bu, crossover'ın Ford EcoSport ve Hyundai Venue gibi modellerle, ayrıca Tata Nexon ve Maruti Suzuki Vitara Brezza gibi yerel ürünlerle savaşacağını gösteriyor.

 

Bu özellikler henüz doğrulanmasa da, modelin CMF-A platformuna dayanacağı ve Renault'dan gelecek bir crossover ile eşleşeceği söyleniyor. Otomobilin gücünü, beş vitesli bir manuel veya otomatik şanzımanla eşleştirilebilen turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli bir benzinli motordan alması bekleniyor.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo