Hongqi E115 Elektrikli SUV Üretime Geçiriliyor

Ototeknikveri     02 Şubat 2020 07:52

Hongqi’nin geçen yılki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttığı ve eski Rolls Royce tasarımcısının kaleminden çıkan E115 SUV konsepti, üretime geçiriliyor.

Hongqi E115 Elektrikli SUV Üretime Geçiriliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üretime hazır versiyonun konsept ile çok benzer görünmesi bekleniyor. Markanın H7 ve H9 ile karşımıza çıkan en yeni tasarım dili bu modelde de uygulanacak.

 

E115 SUV daha önce Rolls Royce için çalışan Gilles Taylor tarafından tasarlandı. Otomobilin ön cephesine bir sahte ızgara ve büyük ve kırmızı bir şerit hakim. Konsept ayrıca dev krom jantlar, geleneksel yan aynaların yerine kameralar ve kalın bir LED şeritle birbirine bağlanan agresif arka lambalar ile dikkat çekiyor. Konseptin tamamlanmış bir iç mekanı yoktu dolayısıyla yeni modelin kabininin nasıl görüneceğini de henüz bilmiyoruz.

 

Yeni modelin H9 ile benzer şekilde lüks olması, tamamen dijital görsterge paneli, büyük multimedya sistemi ekranı ve lüks deri döşemeyle gelmesi beklenebilir.

 

Ön panjurunun olmamasından da anlaşılacağı üzere, Hongqi E115 elektrikli bir model. Geçen yılki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda konsept 600 km sürüş mesafesiyle tanıtılmıştı. Bu donanımla otomobil 4 saniyeden kısa sürede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Bu da bu boyutta bir otomobil için ciddi anlamda etkileyici bir rakam. Elektrikli motorlar ve pil paketiyle ilgili detaylar henüz netleşmedi.

 

Yeni elektrikli Hongqi SUV bu yıl içinde tanıtılacak.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo