Güncellenen 2021 Kia Rio Daha Büyük Ön Panjurla mı Geliyor?

Ototeknikveri     04 Şubat 2020 07:50

Büyük boy tekerleklerden sonra, günümüzde otomobil endüstrisindeki bir başka popüler tasarım özelliği de büyük ön panjur. Sadece Audi ve BMW gibi lüks otomobil üreticileri değil, Kia bile 2021 Rio için böyle bir özellik planlıyor gibi görünüyor.

Güncellenen 2021 Kia Rio Daha Büyük Ön Panjurla mı Geliyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yarı kompakt hatchback modelin ön ve arka kısımları kamuflajlı olduğu için değişikliklerin bazılarını tespit etmeye çalışmak zor. Bununla birlikte, değişmesi beklenen bir şey varsa o da üst ve alt ızgaraların boyutu. Bu söylentiyi henüz doğrulayamadık ve belki de tamamen netleşmesi için firma yenilenen Rio'yu bu yıl sonu ya da 2021'in başlarında tanıtana kadar beklememiz gerekecek.

Daha büyük ızgaraların yanı sıra, güncellenen model her iki uçta yeniden tasarlanmış ışıklar, revize edilmiş tamponlar, yeni jantlar ve muhtemelen revize edilmiş bir renk paleti ile gelecek. Görsel makyaj, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Peugeot 208 ve Opel Corsa gibi segmentteki daha köklü modellerden daha fazla satış çalmayı umarak Kia'nın Rio'yu birkaç yıl daha piyasada tutmasına yardımcı olacak.

Küçük hatchback'in, iç mekanda farklı döşeme seçeneklerinin yanı sıra yeni bir bilgi-eğlence sistemi de sunması bekleniyor. En son emisyon standartlarına uymak için 2021 Rio'nun motor ailesinde birkaç değişiklik olacağı düşünülüyor. Beklentilerimizin ne kadarının doğru çıkacağını önümüzdeki aylarda göreceğiz.

Son Güncelleme : 04 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo