2021 Kia Sorento Ortaya Çıktı!

Ototeknikveri     04 Şubat 2020 09:58

2021 Kia Sorento, Kaliforniya'da bir fotoğraf çekimi sırasında kamuflajsız yakalandı.

2021 Kia Sorento Ortaya Çıktı!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Selefinden çok daha lüks görünen, yeniden tasarlanan crossover, farlara doğru akan modern ve havalı bir ön panjura sahip. Farlar, gündüz sürüş ışıklarının üzerinde bulunan üç belirgin aydınlatma ünitesiyle dikkat çekiyor.

 

Aşağıda, dikey hava girişleri ve köşeli detaylar içeren yeni bir tampon var. Ayrıca sahte bir koruma plakası ve yatay sis lambaları da görülebiliyor.

 

Tasarımcılar ayrıca ön çamurluklarda gümüş detaylar, şişkin bir kaput ve plastik gövde kaplamasına yer vermiş. Telluride'in etkisi, metalik pencere çevreleri ve C sütununda görülebiliyor.

 

Diğer önemli özellikler arasında aerodinamik karoser, kavisli bir omuz çizgisi ve hafif eğimli bir tavan bulunuyor. Metalik vurgulara sahip tavan rayları da dikkat çekiyor.

 

Arkaya doğru devam ettiğimizde, belirgin arka lambalar ve şık bir bagaj kapağı görüyoruz. Modelde ayrıca arka kısımda havalandırma ve metalik kaplamalı plastik bir tampon bulunuyor. Arka tampon Audi havası veriyor ve görünür egzoz çıkışları yok.

 

İç mekanda yeni stil daha yüksek kaliteli malzemeler ve daha modern bir tasarımla devam edecek. Sürücüler, deri kaplı yeni bir direksiyon simidinin arkasında oturacak ve dijital bir gösterge paneline bakacaklar. Sağda, metalik vurgularla yenilenmiş bir konsol üzerine monte edilmiş bağımsız bir multimedya sistemi olacak.

 

Ayrıca parlak siyah kaplama ve metalik detaylarla yeni bir orta konsol sunulacak. Sürücüler ayrıca Telluride'de bulunanlara benzer yeni bir döner vites değiştirici, iri kapı kolları ve lüks deri koltuklar bulacaklar.

 

Motor seçenekleri henüz doğrulanmadı, ancak bir dizi benzinli, dizel ve hibrit seçenek sunulması bekleniyor. Tüm ayrıntılar 17 Şubat'ta açıklanacak, ancak seçeneklerden biri, Optima’nın 286 hp (213 kW / 290 PS) gücünde ve 422 Nm tork üreten turboşarjlı 2.5 litrelik motoru olabilir.

Son Güncelleme : 04 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo