2021 VW Atlas, Daha Cesur Tasarım ve Daha Fazla Teknoloji ile Yenilendi

Ototeknikveri     06 Şubat 2020 10:41

Güncelleme: Volkswagen’in 2020 Chicago Otomobil Fuarı'ndaki standından yeni fotoğraflar

2021 VW Atlas, Daha Cesur Tasarım ve Daha Fazla Teknoloji ile Yenilendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Atlas Cross Sport'un yankısı sürerken Volkswagen daha cesur bir dış tasarım ve yeni teknoloji yükseltmeleriyle standart Atlas'ı da güncelliyor.

 

Chicago Otomobil Fuarı'nda tanıtılan 2021 VW Atlas, şimdi yeni üç çubuklu ön ızgaraya, LED ön ve arka farlara ve yeniden tasarlanmış tamponlara sahip. Ayrıca yedi koltuklu SUV’nin toplam uzunluğu 7 cm artmış.

 

R-Line modelleri ise benzersiz bir tampon tasarımı ve yan etekler ile 2021 VW Atlas'ı yolda daha iddialı hale getiren yeni 20 veya 21 inç alaşım jant tasarımları ile geliyor.

 

İçeride tanıdık değişiklikler

Yenilenmiş Atlas'ın içi, Atlas Cross Sport ile aynı özellikleri paylaşıyor, bu da yeni bir direksiyon simidi ve sekiz inç bir Composition Media bilgi-eğlence sistemi anlamına geliyor. Müşteriler aynı zamanda sadece koltuklar için değil kapı içleri için de kontrast renkte dikiş seçebilecekler.

 

2021 Atlas'ın kabininde ayrıca VW’nin Dijital Kokpit sistemi, bir Fender Premium ses sistemi, ortam aydınlatması, 3 bölgeli iklim kontrolü, kablosuz şarj, havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar ve uzaktan çalıştırma bulunuyor.

 

VW, güncellenmiş bir mobil uygulama ve beş yıl boyunca ücretsiz hizmetleri kapsayan Car-Net sistemini de otomobile ekledi. Yeni hizmetler arasında dört adede kadar cihazın LTE hızında çevrimiçi bağlanmasına izin veren araç içi Wi-Fi özelliği de bulunuyor.

 

Aktif güvenlik sistemleri yelpazesi oldukça geniş ve standart olarak İleri Çarpışma Uyarısı ve Yaya İzleme, Kör Nokta Monitörü ve Arka Trafik Uyarısı ile Otonom Acil Fren özelliklerini sunuyor. Müşteriler, Dur ve Kalk, Park Mesafe Kontrolü, Park Direksiyon Asistanı ve Tepegöz Görüş Kamerası ile Uyarlanabilir Hız Sabitleme Sisteminin yanı sıra Trafik Sıkışıklığı Yardımı ve Dinamik Yol İşaretleri Ekranı'nı da seçebiliyor.

 

Giriş seviyesi 2.0 litrelik TSI motor artık dört çekişli sistemle geliyor

Güç aktarma organları cephesinde önemli bir yenilik, artık giriş seviyesi turboşarjlı 235 hp 2.0 litre TSI motorun 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle alınabiliyor olması. Doğal emişli 3.6 litre V6 da 276 hp güç çıkışı ve 360 Nm tork değeriyle tercih edilebiliyor. Her iki motor da sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

Volkswagen yeni 2021 Atlas'ı bu yılın bahar aylarında tanıtacak. Fiyat listesi ve diğer detaylar tanıtıma yakın açıklanacak.

Son Güncelleme : 06 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo