Mercedes'ten Amerikalılara İlk Pop-Up Karavan: Metris Weekender

Ototeknikveri     09 Şubat 2020 06:44

Mercedes, ABD pazarına yönelik ilk modern pop-up karavanını tanıtmak için Chicago Otomobil Fuarı'nı seçti. "Weekender" yani hafta sonu aracı olarak adlandırılan bu model, Mercedes-Benz MasterSolutions'ın ortağı Driverge Vehicle Innovations tarafından inşa edildi.

Mercedes'ten Amerikalılara İlk Pop-Up Karavan: Metris Weekender
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman otomobil üreticisine göre, bu her şeye uyarlanabilir bir araç. Sadece uzun yol gezileri için değil, aynı zamanda hızlı hafta sonu keşifleri için veya bir sörf veya tırmanma aktivitesinden sonra dinlenmek için rahat bir yer olarak kullanılabilir.

 

Mercedes-Benz USA Vans yöneticisi Robert Veit, yeni model için “Pop-up karavanlar ikonik ve son derece işlevsel araçlar. Uzun zamandır bu tip araçlara yönelik yüksek talebin gerektiği gibi karşılanmadığını biliyoruz. Ortaklarımız Peace Vans ve Driverge'nin yardımıyla Metris'i macera arayanlara uygun bir ürün yaratmak için kullandık. Bu, müşterilerimizin günlük yaşamları için de çok yönlü ve konforlu bir araç. ” dedi.

Metris Weekender'daki standart özellikler, iki kişilik yatak (entegre yay sistemi, hafızalı köpük şilte, 3 pencere, USB bağlantı noktası), iki kişilik bir yatağa açılan çok amaçlı bir arka koltuk, döner ön koltuklar ve yükseltilebilir tavanı içeriyor. Ayrıca kamp yaparken cihazlarınıza güç sağlamak için araçta ikinci bir pil var.

Opsiyonel ekstralar arasında ise jeneratör ve Entegre Güneş Panelleri, yükseltilmiş ses ve uydu navigasyon özellikleri, geniş kişiselleştirme seçenekleri (müşteriler 200 mevcut renk arasından seçim yapabilir), dışarıya çekilebilen bir arka mutfak, tavan rafları ve gölge ve yağmur koruması için tente, ayrıca arka kapı ve sürgülü kapılar için sineklikler gibi özellikler var.

Peace Vans başkanı Harley Sitner, yeni model ile ilgili açıklamasında şunlara yer verdi: “Genç nesilden emeklilere kadar herkes seyahati ve doğayla birlikte olmayı seviyor. Mercedes'ten gelen bu heyecan verici yeni Metris Weekender gibi küçük karavanlar, pazarda çok büyük bir açığı dolduruyor. Bu ürünler için gördüğümüz talep olağanüstü ve geri bildirimler harika. Pop-up karavan uzmanı olarak, Mercedes'in herkesi memnun edecek fantastik bir ürüne sahip olduğundan eminiz.”

Standart karavan özelliklerinin yanı sıra, ilk 100 müşteri ücretsiz National Parks Pass (ABD genelindeki milli parklara ücretsiz giriş) alacak.

Son Güncelleme : 09 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo