Citroen Yeni Modelini Tanıtıyor, Herkes İçin Elektrik Vaat Ediyor

Ototeknikveri     09 Şubat 2020 07:09

Elektrikli taşıtlar Avrupa'da giderek daha popüler hale geliyor ve Citroen yeni bir tane tanıtmaya hazır görünüyor.

Citroen Yeni Modelini Tanıtıyor, Herkes İçin Elektrik Vaat Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki teaser videosunda, Citroen elektrik prizlerinin sizi sabah uyandırmaya ve dünyanın en iyi veya en kötü kahvesini yapmasına yardımcı olduğunu belirtiyor. Videoda, "elektrik bugüne kadar size iyi hizmet etti ve bu hizmet daha da ileri gidecek” deniliyor.

 

Daha sonra videolarda gizemli bir otomobil görüyoruz. Reklamda “100 yıldır Citroen otomobilleri herkes için erişilebilir hale getirdi. 2020'de Citroen elektriği de herkes için kullanılabilir hale getirecek." deniliyor.

 

İki klip biraz farklı olsa da, son teaser videosu 27 Şubat'ta yapılacak yayında daha da fazlası olacağını söylüyor. Citroen'in Cenevre Otomobil Fuarı'nı pas geçtiği göz önüne alındığında, aracın bu ayki özel bir etkinlikte ortaya çıkması mümkün.

 

Bu noktada araç hakkında çok az şey biliniyor, ancak teaser görüntüsü, aydınlatmalı Citroen logolu ve tamamen kapalı bir ızgaraya sahip olacağını gösteriyor. Dairesel farları ve belirgin ön çamurlukları da görebiliyoruz.

 

Araç, Citroen serisindeki başka hiçbir şeye tam benzemiyor, ancak geçen yılki Ami One konseptiyle bazı benzerlikler paylaşıyor. Bu özel model, elektrikli bir kentsel mobilite çözümü olarak ifade edilen ultra kompakt ve iki kişilik bir modeldi.

 

Performans özellikleri çok etkileyici değildi, ancak konseptte 100 km'lik bir menzil ve 45 km / s'lik bir maksimum hız vardı. Konsept yaklaşık iki saat içinde şarj oluyor ve ehliyet sahibi olmayan kişiler tarafından yönetilebiliyor (yerel düzenlemelere bağlı olarak).

 

Citroen'in Smart ForTwo rakibi olmaya mı hazırlandığını yaklaşık üç hafta içinde öğreneceğiz.

Son Güncelleme : 09 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo