2021 Ford Mustang Mach-E Kuzey Amerika'dan Önce Avrupa'ya Geliyor

Ototeknikveri     10 Şubat 2020 11:45

Ford Mustang Mach-E, firma tarafından son birkaç yıl içinde piyasaya sürülen en ilgi çekici yeni otomobillerden birisi.

2021 Ford Mustang Mach-E Kuzey Amerika'dan Önce Avrupa'ya Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mach-E Club sayesinde tamamen elektrikli Mustang hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Kısa süre önce Chicago Otomobil Fuarı'na katılan bir forum üyesi, Ford Elektrifikasyon Pazarlama Stratejisini yöneten Jason Mase ile konuşma fırsatı buldu.

 

Mase'nin ortaya çıkardığı ilginç bir şey, Mustang Mach-E'nin önce Amerikalı değil Avrupalı ??müşterilerin eline geçeceği oldu. Mase, “Norveç gibi ülkeler ilk olacak” dedi. Norveç'te elektrikli otomobillere olan yüksek talep göz önüne alındığında, bu büyük bir sürpriz değil.

Neyse ki, ABD'de bir Mustang Mach-E sipariş edenler otomobillerini bu yılın son çeyreğinde teslim almaya başlayacak. First Edition modellerinin yanı sıra Premium, Select ve California Route 1 donanım seviyeleri de ilk etapta piyasaya çıkacak.

 

Bu yıl teslimatı yapılmayacak tek versiyon ise, 459 HP (465 PS) güç çıkışı ve 830 Nm tork ve 98.8 kWh pil takımıyla gelen Ford Mustang Mach-E GT olacak. Bu versiyon 2021 baharında bayilere ulaşacak.

Ford, elektrikli crossover'ın en üst versiyonunun, üç buçuk saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşacağını ve tam şarjla yaklaşık 378 km sürülebileceğini söyledi. Geçen yılın sonlarında Ford, müşterilerin yaklaşık yüzde 30'unun GT'yi tercih ettiğini açıklamıştı.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo