2021 Fiat Strada'dan İlk Teaser

Ototeknikveri     11 Şubat 2020 11:43

Geçen ay, Fiat Strada'nın Tesla’nın Cybertruck kamyonetini hatırlatacak şekilde kamufle edilmiş bir prototipini görmüştük.

2021 Fiat Strada'dan İlk Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bitmiş ürünün, ezilmiş piramit şeklindeki bu elektrikli kamyonete benzemediğini, ancak Fiat Toro'nun daha küçük bir versiyonu gibi görüneceğini söylemekten memnuniyet duyuyoruz. Bu ilk resmi teaser görüntüsünde, 2021 Strada, Toro'dan ilham alan stilini açıkça ortaya koyuyor.

 

Dinamik profilde, farların ve arka lambaların şekli, pencere çizgisi ve tekerlek kemerlerinin şeklinde Toro ile benzerlik özellikle belirgin. Teaser, çift kabinli gövde stilini gösterirken, yeni Strada tek kabin konfigürasyonunda da mevcut olacak.

Resim: Fiat Toro

 

Ne yazık ki, Fiat Brezilya teaser görüntüsü ile birlikte herhangi bir bilgi açıklamadı, ancak yaklaşan 2021 Strada tamamen gizemli değil. Bilmeniz gereken en önemli şey, Fiat'ın 1996 yılından bu yana dünya çapında çeşitli pazarlarda sattığı Palio tabanlı modelinin yerine yeni Strada'yı getirdiği.

 

Modern tasarımın yanı sıra, yeni Fiat Strada, Argo’nun Küçük MP1 mimarisini daha uzun bir aks mesafesi ve bunun için özel olarak tasarlanmış bileşenlerle birleştirecek yeni bir platform benimseyecek gibi görünüyor. Yeni model kesinlikle orijinal Strada'dan daha büyük olacak, ancak Fiat Toro kadar büyümeyecek. Böylece istenmeyen bir iç rekabet yaratmaktan kaçınacak.

 

Güç aktarma organları hakkında henüz hiçbir şey doğrulanmadı, ancak Brezilya'dan gelen haberler 2021 Strada'nın standart olarak 100 HP (101 PS) güç çıkışlı 1.3 litre Firefly motorla geleceğini gösteriyor. Aynı motorun turboşarjlı versiyonu da opsiyonel olarak sunulabilir. Temel modellerde manuel şanzıman bulunabilir, daha yüksek özellikli modellerde ise otomatik şanzıman sunulacak.

 

2021 Fiat Strada bu yılın sonlarında, muhtemelen Kasım ayında Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo