Hispano-Suiza Carmen Boulogne Special Edition Cenevre'de Tanıtılacak

Ototeknikveri     13 Şubat 2020 11:57

Hispano-Suiza Carmen elektrikli modelinin özel bir versiyonunu gelecek ay 2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtmayı planlıyor.

Hispano-Suiza Carmen Boulogne Special Edition Cenevre'de Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

PeriodismoDelMotor'daki habere göre, bu özel versiyon Fransa'nın kuzeyindeki Boulogne-sur-Mer şehrinden ilhamla Carmen Boulogne olarak adlandırılacak. 

 

Şirketin Unique Tailormade departmanının ürünü olduğu söylenen Carmen Boulogne, retro esintili stil güncellemeleriyle gelecek. Bununla birlikte, Hispano-Suiza’nın ortağı Barselona merkezli QEV Technologies'in, özel versiyonun geliştirilmesinden ve üretilmesinden sorumlu olduğu düşünülüyor. Ayrıntılar henüz bilinmiyor ancak firmanın Formula E uzmanlığı işe yarayabilir.

 

Carmen Boulogne'nin standart modelden farklı motorlar kullanıp kullanmayacağı da şu aşamada bilinmiyor. Standart modelde arka tekerleklere güç veren iki motorlu sistem toplam 1019 PS (750 kW) güç çıkışı sağlıyor. 1690 kg ağırlığındaki araç karbonfiber monokok gövdeye sahip ve 3 saniyeden kısa sürede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Azami hız ise elektronik olarak 250 km/s ile sınırlanmış.

Elektrikli motorlara 80 kWh pil paketi güç veriyor. Yeni versiyonda ise 105 kWh pil paketi sunulabilir.

Carmen'in üretimi 19 adetle sınırlı ve her birinin ??fiyatı 1.7 milyon $ (1.5 milyon €). Teslimatların bu yaz başlaması planlanıyor.

Son Güncelleme : 13 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo