2020 Hyundai i20 Karakterli Bir Sportif Hatchback Olarak Yeniden Yaratıldı

Ototeknikveri     17 Şubat 2020 10:11

2020 Hyundai i20'nin resmi görüntüleri olduğu düşünülen bir dizi fotoğraf internette ortaya çıktı. Fotoğraflarda VW Polo ve Ford Fiesta'ya rakip modelin dış tasarımı görülüyor.

2020 Hyundai i20 Karakterli Bir Sportif Hatchback Olarak Yeniden Yaratıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yaklaşan Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak olan yeni nesil Hyundai i20, daha agresif bir yüz, daha cesur detaylar ve çok farklı bir arka kısmı içeren bir tasarım revizyonu alıyor.

 

Ön kısım daha geniş bir ızgara, daha belirgin hava girişleri ve daha sportif bir tamponla dikkat çekiyor. Arkada ise bir 'Z' aydınlatma imzası bulunan ve ince bir LED şerit ile birleştirilen yeni arka lambalar görülüyor. Ayrıca sahte bir arka difüzör de var.

 

Yeni Hyundai i20'yi kalabalık segmentinde çok daha farklı bir model haline getiren iki renk tonlu boya da mevcut olacak.

Teknik değişikliklerle ilgili henüz bir bilgimiz yok, ancak dijital gösterge paneli ve yeni bilgi-eğlence sistemi için geniş bir dokunmatik ekran dahil olmak üzere şirketin en son teknolojileriyle yeniden tasarlanmış bir iç mekan bekliyoruz.

Motor serisi, turboşarjlı 1.0 litrelik T-GDI üç silindirli ve doğal emişli 1.2 litrelik dört silindirli gibi mevcut seçenekleri içerecek, ancak emisyonları kontrol altında tutmaya ve daha katı AB emisyon kurallarını karşılamaya yardımcı olmak için elektrikli bir versiyon da bekliyoruz. 

i20 tarihinde ilk kez, Hyundai'nin, muhtemelen 200 HP ile turboşarjlı 1.6 litrelik dört silindirli bir motorla çalışan bir N yüksek performanslı versiyon da sunması bekleniyor.

 

Önümüzdeki günlerde Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeni Hyundai i20'nin tanıtımı yapılacak.

Son Güncelleme : 17 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo