Sınırlı Sayıda üretilecek Audi RS4 Avant Bronze Edition Görünümü ve Donanımıyla Etkileyici

Ototeknikveri     17 Şubat 2020 11:47

Audi, 2020 RS4 Avant Bronz Edition modelini duyurdu. Yeni model sadece bazı piyasalarda sunulacak ve bu piyasalardan İngiltere için sadece 25 adet üretilecek.

Sınırlı Sayıda üretilecek Audi RS4 Avant Bronze Edition Görünümü ve Donanımıyla Etkileyici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Özel Vesuvius Grey boyası, siyah detayları ve 20 inç bronz frezelenmiş tekerlekleri ile Audi RS4 Avant Bronze Edition çok çekici. Önde, Singleframe ızgara, hava giriş çevrelerinde parlak siyah kaplama ve mat karbon spoyler de dikkat çeken özellikler arasında.

 

Etkileyici tekerleklerin yanı sıra yan görünüm, siyah tavan raylarını, pencere çevrelerini ve mat karbon ayna muhafazalarını ortaya çıkarıyor. Arkada, RS spor egzoz sistemi yine siyah renkte. Yeni egzoz, 2,9 litrelik çift turboşarjlı V6 benzinli motorun sesini de güçlendiriyor.

 

Özel versiyon, siyah Fine Nappa deri döşemeli ve bronz kontrast dikişli koltuklar, ayrıca orta konsol, kolçaklar, direksiyon simidi ve vites kolu körüğünde yine deri döşemeyle geliyor. RS4 Avant Bronze Edition, kontrast dikişli deriyi tamamlayan mat karbon fitilli detaylara da sahip.

Şu anda 82.395 pound (yaklaşık 107.200 $) başlangıç fiyatıyla sipariş edilebilen RS4 Avant Bronz Edition, Konfor ve Ses Paketi, Gelişmiş Anahtar sistemi, 360 derece kamera, genişletilmiş LED iç aydınlatma ve 19 hoparlörlü, 755 watt Bang & Olufsen ses sistemi de dahil olmak üzere “olağanüstü standart özellikler” ile donatılmış.

 

Tüm bu özellikler, Matrix LED farlar, 10.1 inç MMI Navigation Plus, ön koltuklarda masaj fonksiyonu, özel ekranlı Audi Sanal Kokpit ve Audi Phonebox kablosuz telefon şarjına kadar her şeyi içeren RS4 Avant'ın zengin standart donanımına ek olarak geliyor.

Audi RS4 Avant Bronze Edition, 450 PS (444 HP) güç çıkışı ve 600 Nm tork sağlayan 2.9 litrelik çift turbo V6 motor, sekiz vitesli tiptronic otomatik şanzıman ve normal sürüşte 40/60 tork dağılımı (ön / arka) sağlayan bir quattro sürekli dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

 

Bu donanımla otomobil sadece 4.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 250 km/s. 

Son Güncelleme : 17 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo