Yeni Ford Bronco Gelecek Ay, Küçük Bronco Sport Nisan'da Çıkıyor

Ototeknikveri     18 Şubat 2020 12:24

Ford önümüzdeki ay yeni Bronco'yu ortaya çıkaracak, ardından Nisan ayında büyük olasılıkla New York Otomobil Fuarı'nda Bronco Sport adı verilen küçük SUV kardeşi gelecek.

Yeni Ford Bronco Gelecek Ay, Küçük Bronco Sport Nisan'da Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Autonews, Ford'un bu bilgileri NADA Show'daki yıllık toplantısında bayilerle paylaştığını bildirdi.

 

Ford yöneticileri, bayilere, 2021'de Bronco ailesinden 200.000 satış bekledikletini, bunun ilk etapta iki ve dört kapılı versiyonları kapsayacağını ve Jeep ile rekabet edileceğini açıkladı.

 

Daha küçük Bronco Sport, bu yılın sonlarında satışa çıkacağı için pazara ilk ulaşan olacak. Standart Bronco ise en erken 2021'in başına kadar mevcut olmayacak. Ford ayrıca “yüzlerce Bronco aksesuarı” da sunacak. Şirketin kârlılığını artırmasına yardımcı olmak amacıyla bu aksesuarlar lansmanla birlikte satışa sunulacak.


2021 Ford Bronco

Yeni Ford Bronco'nun, en azından otomobil üreticisine göre, “şehrin ötesine gitmek isteyen ve heyecan arayanlar için tavizsiz, orta boy 4×4 araç” olarak tasarlanan klasik bir SUV olması bekleniyor. Şasi, Ranger pickup ile paylaşılacak, motor seçenekleriyse dört ve altı silindirli EcoBoost motorları içerecek.


2021 Ford Bronco Sport

Yeni Bronco Sport, daha büyük kardeşinin kare görünümünü koruyacak, ancak Escape ile aynı platformu paylaşan monokok bir tasarıma dayanacak. Dört tekerlekten çekişe ek olarak, Ford Bronco Sport'un dört silindirli EcoBoost motorlarıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Escape'den farklı olarak yeni modelde hibrit seçeneği sunulmayacak.

Ford ayrıca bayilere, yeni Bronco'nun, çıkarılabilir bir sert tavanın yanı sıra bagaj bölmesinde saklanabilen çıkarılabilir kapılara sahip olduğunu ve geniş kişiselleştirme imkanlarıyla geleceğini açıkladı.

Son Güncelleme : 18 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo