Cadillac'ın Elektrikli Crossover'ı Nisan'da Tanıtılacak

Ototeknikveri     18 Şubat 2020 08:30

Auto News, Cadillac'ın Nisan ayında yeni bir elektrikli crossover model piyasaya süreceğini açıkladı.

Cadillac'ın Elektrikli Crossover'ı Nisan'da Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cadillac başkanı Steve Carlisle şirket bayilerine Pazartesi günü aracın çıkışını açıkladı. Orta büyüklükteki crossover'dan geçen yılın Ocak ayında bir çizim yayınlanmıştı.

 

Çizimlerdeki otomobil şık, agresif ve alçak bir tasarıma sahipti. Üretim modelinin görünümünde hangi değişikliklerin yapılacağı henüz bilinmiyor.

 

Cadillac’ın elektrikli crossover modelinde General Motors tarafından geliştirilen ve birçok elektrikli otomobilde kullanılacak yeni bir modüler platform bulunacak. Bu platform önden, arkadan ve dört tekerlekten çekiş konfigürasyonlarını destekleyecek. Crossover için dört çekişli versiyonun kullanılması güçlü bir ihtimal.

 

Geçtiğimiz yıl araç hakkında konuşan Carlisle, “Lüks piyasasının tam kalbini hedefliyoruz. Bu tamamen yeni bir tür Cadillac olacak. Tüm sırlarımızı açıklayamasam da, size küresel çapta satılacağını ve mevcut üç yıllık ürün atağımızın öncülerinden biri olarak geleceğini söyleyebilirim” demişti.

 

New York Otomobil Fuarı 10-19 Nisan tarihleri ??arasında yapılacak ve büyük olasılıkla yeni modelin tanıtımına ev sahipliği yapacak ancak resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Belki Cadillac, fuar ile aynı tarihlerdeki özel bir etkinlikte aracı göstermeye karar verebilir.

 

Cadillac önümüzdeki on yılda kendisini bir pilli elektrikli otomobil markası olarak konumlandırmak istiyor.

Son Güncelleme : 18 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo