2021 VW Golf R Tamamen Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     18 Şubat 2020 11:19

İsveç'in kuzeyindeki kış testlerinde 2021 VW Golf R'yi tamamen ortaya çıkaran yeni bir fotoğraf galerisi geldi.

2021 VW Golf R Tamamen Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni VW Golf R, kış testlerine tabi tutulurken tamamen kamuflajsız yakalandı ve tam olarak beklediğiniz gibi görünüyor.

 

2020 VW Golf Mk8'in performans modelinin bu prototipi, Golf R'ye özgü tüm tipik dış elemanlara sahip. Alçak süspansiyon ve düşük profilli lastiklerle kaplı büyük tekerlekler bunun örneği.

 

Önde büyük hava girişlerine sahip sportif tampon ve arkada dört yuvarlak egzoz çıkışıyla çevrili büyük bir difüzör dikkat çekiyor. Büyük tavan spoyleri, yan etekler ve mavi renkli fren kaliperleriyle dev fren diskleri de yine önemli özellikler arasında. 

 

İç mekanın henüz fotoğrafları yok, ancak dış çekimlerden birini yakınlaştırırsanız Golf Mk8'in tanıdık çift ekranlı gösterge panosunu ve spor direksiyon simidini görebilirsiniz. Spor koltuklar (isteğe bağlı olarak daha agresif yarış tipi koltuklar), ayrıca karbon fiber ve alüminyum detayların yanı sıra bol miktarda Alcantara yüzey iç mekanda beklenen özelliklerden.

 

Güç aktarma organlarına gelince, tamamen yeni Golf R'nin güncellenmiş 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli benzinli motorla 333 PS (328 HP / 245 kW) güç çıkışına sahip olacağı öğrenildi. 

 

DSG çift debriyajlı otomatik şanzıman ve standart 4Motion dört çekişli sürüş sistemi ile donatılan VW Golf R, öncekinden bile daha hızlı olmalı. Performans Paketi'ne sahip mevcut Golf R, 4.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Azami hız ise 270 km/s olarak ayarlanmış.

 

Yeni VW Golf R'nin 2020'nin ortalarında, muhtemelen Temmuz ayındaki Goodwood Hız Festivali'nde çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo