Kia 2021 Rio Hatchback'e Yeni Bir Yüz Kazandırıyor

Ototeknikveri     23 Şubat 2020 02:27

Casus fotoğrafçılar 2021 Kia Rio'yu İskandinavya'da soğuk hava testlerinde görüntüledi. Her ne kadar sıkıca kamuflajlı olsa da bu tamamen yeni bir nesil değil, bir güncelleme.

Kia 2021 Rio Hatchback'e Yeni Bir Yüz Kazandırıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Rio hala 2017 yılında üretime giren aynı neslin temellerini kullanacak. Görsel olarak en çok dikkat çeken farklılık ise ön ve arkadaki revize edilen tamponlar ve aydınlatma üniteleri. Alt ve üst ızgaraların da boyutu biraz büyümüş. Yeni renk seçenekleri ve jantlar dış cephedeki değişiklikleri tamamlıyor.

 

Muhtemelen çekim yapan casus fotoğrafçılar prototiplere yeterince yaklaşamadığı için, henüz kabinin net bir görüntüsünü yakalayamadık. Yine de, Kia'nın iç mekanda büyük değişiklikler yapması beklenmiyor. Multimedya sisteminin yenilenmesi, döşemelerde basit ve sade yenilikler olması beklenebilir.

 

Motor serisinin olduğu gibi devam etmesi bekleniyor. Küçük benzinli motor ve Kuzey Amerika dışındaki piyasalarda dizel motorlarla manuel ya da otomatik şanzımanlar (bir çift debriyajlı da dahil olmak üzere) yine sunulacak. Dizel seçeneklerde bazı çevre dostu güncellemeler yapılmış olabilir.

 

Mart ayının başlarında 2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nda güncellenmiş Rio'yu göremeyeceksiniz, çünkü Kia onu yıl sonunda ya da 2021 başlarında tanıtmayı planlıyor.

Son Güncelleme : 23 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo