Cenevre Otomobil Fuarı’ndan Personel ve Ziyaretçilere Koronavirüs Uyarısı

Ototeknikveri     26 Şubat 2020 04:10

İsviçreli yetkililer ülkedeki ilk koronavirüs vakasının İtalya sınırına yakın Ticino’da görüldüğünü bildirdi. Salgın devam ederken, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı organizatörleri ziyaretçiler ve personele virüse karşı önlem alma ve dikkatli olma çağrısı yaptı.

Cenevre Otomobil Fuarı’ndan Personel ve Ziyaretçilere Koronavirüs Uyarısı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İsviçre’nin Cenevre kentindeki fuar her yıl yaklaşık 600.000 ziyaretçi çekiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ziyaretçi rakamında ciddi bir düşüş görülebilir.

 

Fuar organizatörleri katılım gösterecek firmaların çalışanlarının fuardan en az 14 gün önce gerekli tıbbi kontrollerden geçirilmesini, sağlık riski bulunan çalışanların İsviçre’ye gönderilmemesini istedi. Ayrıca fuar alanında çok detaylı dezenfekte işlemleri yapıldı ve personele eğitim verildi.

 

Düzenlenen kampanya, fuar alanına asılan tabelalar ve yapılan basın açıklamalarıyla fuarda yer alacak herkesin şu önlemleri alması tavsiye edildi:

- Ellerinizi sık sık yıkayın ve alkol bazlı dezenfektanlar kullanın.

- Öksüren veya hapşıran insanlarla aranızda en az 1 metre mesafe bırakın.

- Gözlerinize, burnunuza ya da ağzınıza dokunmaktan kaçının.

- Öksürürken ve hapşırırken maske takarak ya da başka şekillerde ağzınızı örterek diğer insanları koruyun.

- Eğer kendinizi iyi hissetmiyorsanız evden ayrılmayın. Özellikle çok sık öksürüyorsanız ve ateşiniz varsa ya da nefes almakta güçlük çekiyorsanız mutlaka doktora görünün.

 

2020 Cenevre Otomobil Fuarı bu yıl 3 Mart’tan itibaren kapılarını basın mensuplarına açacak. 4 Mart’ta düzenlenecek VIP gününün ardından fuar 5 – 15 Mart tarihleri arasında halka açık olacak.

 

Son Güncelleme : 26 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo