Yeni Mercedes-AMG C-Serisi Sedan Görüntülendi

Ototeknikveri     26 Şubat 2020 06:22

Casus fotoğrafçılar 2021 Mercedes C-Serisi’ni daha önce de görüntülemişlerdi ancak bu kez AMG versiyonu ortaya çıktı.

Yeni Mercedes-AMG C-Serisi Sedan Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Model ağır kamuflaj altında olsa da Affalterbach’tan geldiğini belli eden işaretler rahatça görülebiliyor. En belirgin işaret yumurta viyölü gibi görünen ön panjur kapağı. AMG modellerinin tipik özelliği olan bu kapak Panamericana ön panjuru gizlemek için kullanılıyor.

 

Güçlü fren sistemi, havalandırmalı diskler ve büyük ön kaliperler de dikkat çekiyor. Yakından bakıldığında ikili egzoz sisteminin gizlendiğini görüyoruz. AMG modellerinde genelde egzoz çıkışları açıkça sergilendiği için bu durum geçici olabilir.

 

Şu an için görülebilen başka pek detay yok ancak yeniden tasarlanan modelin daha şık farlar ve daha modern bir üst yapıya sahip olacağı biliniyor. Ayrıca yeni arka lambalarla evrimsel bir tasarıma sahip arka kısmı da görüyoruz. Otomobil selefinden biraz daha uzun görünüyor ve bu ekstra uzunluk modeli A-Serisi sedan modelinden farklılaştırabilir.

 

Evrimsel tasarıma sahip dış cephenin aksine kabin kapsamlı şekilde yenilenecek ve yeni S-Serisi’nin ayakizlerini takip edecek. Sonuç olarak, bağımsız multimedya sistemi ve orta konsolun yerini geniş dokunmatik ekranlı ve üzerinde klima kontrolleri bulunan bir kısım alacak.

 

Bunun yanı sıra sürücüler yeni bir direksiyon simidi ve dijital kontrol paneliyle karşılaşacak. Ayrıca yeni bir orta konsol ve güncellenen hava girişleri yuvarlak tasarımlarıyla kabinde yer almaya devam edecek.

 

C-Serisi hakkında pek çok şey bildiğimiz halde orta seviye AMG versiyonunun C43 mü yoksa C53 olarak mı isimlendirileceğini henüz bilmiyoruz. Daha önceki haberler C53 ismi üzerinde duruyordu ve otomobilde turboşarjlı 3.0 litre altı silindirli motorun EQ Boost teknolojisiyle yer alacağı söyleniyordu. Bu donanımla diğer 53 versiyonları 429 hp (320 kW / 435 PS) güç çıkışı ve 520 Nm tork değerine kavuşuyor.

 

Eğer güç aktarım organları diğer 53 modellerinden devam ederse önemli bir gelişme olacaktır. Şu anki C43 çift turbo 3.0 litre V6 motorla 385 hp (287 kW / 390 PS) güç çıkışına ve 520 Nm tork değerine sahip. Bu donanımla dört çekişli sedan 4.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşıyor.

Son Güncelleme : 26 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo