Cenevre Otomobil Fuarı İptal Edildi

Ototeknikveri     29 Şubat 2020 01:51

İsviçre hükümeti en az 15 Mart'a kadar 1000'den fazla kişiyi içeren tüm büyük ölçekli etkinlikleri yasaklama kararını açıkladı. Bu, Cenevre Otomobil Fuarı'nın da iptal edildiği anlamına geliyor.

Cenevre Otomobil Fuarı İptal Edildi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cenevre Otomobil Fuarı organizatörleri bir basın toplantısında iptal kararını onayladılar.

 

Hükümetten yapılan açıklamada, “Federal Konsey'in en önemli önceliği nüfusu korumaktır. Koronavirüs salgınındaki en son gelişmelere karşılık olarak böyle bir karar aldık." denildi.

 

Fuar organizatörleri ise “2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nın iptal edileceğini duyurduğumuz için üzgünüz. Halk sağlığı açısından buna mecburuz." diye konuştular.

 

Cenevre Otomobil Fuarı, 2 Mart'ta dünya basını için kapılarını açacak, 15 Mart'a kadar tüm ziyaretçilere açık kalacaktı. Çeşitli otomobil üreticileri ve diğer şirketler, Avrupa'daki koronavirüs salgını üzerine fuara katılan personel sayısını azaltmaya başlamışlardı.

 

Cenevre Otomobil Fuarı için satılan tüm biletler iade edilirken, organizatörler katılımcılardan 7 Mart'a kadar standlarını sökmelerini istiyor. Bu tam bir iptal, yani Avrupa'nın en büyük otomobil fuarı bu yıl daha ileriki bir tarihte de yapılmayacak.

 

Fuar organizatörleri bu büyüklükte bir etkinliğin ertelenmesinin söz konusu olamayacağını, ancak bir sonraki yıla kadar iptal edebileceklerini belirttiler.

 

Şimdiye kadar İsviçre'de teyit edilmiş koronavirüs vakası sayısı dokuza yükselirken, İtalya 650'den fazla teyit edilmiş vaka ve 17 ölüm var.

Son Güncelleme : 29 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo