BMW, Concept i4'te Yeni Logosunu Kullandı

Ototeknikveri     05 Mart 2020 10:58

BMW, Concept i4'ü iptal edilen Cenevre Otomobil Fuarı'nın ardından şirketin yeni logosuyla birlikte tanıttı.

BMW, Concept i4'te Yeni Logosunu Kullandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirketin Concept i4'te tanıtılan yeni logosu, iki boyutlu ve şeffaf bir tasarıma sahip. Yeni logo konseptte Frozen Light bakır boyanın logonun ardından görülebilmesini sağlıyor. Gümüş halka, BMW yazısı ve beyaz/mavi halka boşlukta yüzüyormuş imajı veriyor.

 

Alman markası, logosunu 1997'den beri değiştirmemişti. Bu yeni logo ile üretim hattına ulaşan ilk BMW modeli hangisi olacak henüz bilmiyoruz ancak i4 konsepti gelecek yıl üretime geçirilecek.

 

BMW'nin müşteri ilişkileri ve marka imajından sorumlu yöneticisi Jens Thiemer, yeni logo için “BMW müşterileriyle bağ kuran bir marka haline geliyor. Eski siyah halka değiştirildi ve yeni logonun daha fazla açıklık ve netlik yayması sağlandı. Müşterilerimizi her zamankinden daha fazla BMW dünyasının bir parçası olmaya davet etmek için bu yeni şeffaf sürümü kullanmak istiyoruz. Yeni marka tasarımımız markalar için dijitalleşmenin getirdiği zorluklara ve fırsatlara yönelik hazırlandı. Yeni logo ve marka tasarımı, BMW'nin gelecekteki mobilite ve sürüş keyfi için önemini ve alaka düzeyini simgeliyor.” dedi.

BMW, logosunun tasarımını yakın zamanda değiştiren tek otomobil üreticisi değil. Geçen yılın sonunda, Volkswagen tamamen elektrikli ID.3'te yeni bir logo tanıttı ve bu yılın sonunda, Kia yeni logosunu kullanmaya başlayacak.

Son Güncelleme : 05 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo