2021 Skoda Enyaq Görüntülendi

Ototeknikveri     08 Mart 2020 08:19

Skoda kısa süre önce yeni çıkacak elektrikli crossover modelinin Enyaq olarak adlandırılacağını duyurmuştu ve şimdi casus fotoğrafçılar Avrupa'da testler sırasında yeni modeli görüntüledi.

2021 Skoda Enyaq Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mütevazı miktarda kamuflaj ile görülen Enyaq, Skoda’nın Volkswagen ID 4 yorumu denilebilir.

 

İki model bir dizi benzerliği paylaşacak olsa da, Enyaq sahte bir kapağın arkasına gizlenmiş özgün bir ızgaraya sahip. Henüz net değil ancak ızgara geçen yılki Vision iV konseptinde kullanılana benzeyebilir.

 

Vision iV'den bahsetmişken, Enyaq'ın ön fasyası konsepti yakından yansıtıyor. Bununla birlikte, daha az köşeli ve daha aerodinamik görünüyor.

 

Arkaya dönersek, nispeten sade bir üstyapı ve ID.4'ü taklit eden camlı kısımlar görebiliriz. Model ayrıca özgün bir bagaj kapağına ve muhafazakar tasarımlı bir arka kısma sahip.

 

İç mekan muhtemelen ID.3 ve ID.4 ile uyumlu olacak. Bu, dijital bir gösterge paneli, bağımsız bir multimedya sistemi ve bir kaç Skoda'ya özgü dokunuş beklediğimiz anlamına geliyor.

 

Skoda Enyaq hakkında pek bir şey söylemedi, ancak bu yıl içinde tanıtılacağını ve markanın MEB platformuna dayanan ilk elektrikli model olacağını biliyoruz.

 

Volkswagen ID.4'ü arkadan çekiş ve dört tekerlekten çekişle sunacağını açıkladı. Şirket ayrıca bu modelin versiyonlarından birinin 500 km'ye kadar menzile sahip olacağını doğruladı.

 

Enyaq'ın motorlarının ID.3 ile paylaşılmasını bekleyebiliriz. Sonuç olarak, 148 hp (110 kW / 150 PS) ve 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışlı versiyonlar olabilir. Dört tekerlekten çekişli modelin ise yaklaşık 302 hp (225 kW / 306 PS) toplam güç üreten iki elektrikli motor kullanması bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo