Mansory Bentley Flying Spur’u Modifiye Etti

Ototeknikveri     09 Mart 2020 10:46

İptal edilen Cenevre Otomobil Fuarı’nın hemen öncesinde duyurulan Bentley Continental GT V8 Cabrio’nun yanı sıra, Mansory Flying Spur W12 modelini de kapsamlı şekilde modifiye etti.

Mansory Bentley Flying Spur’u Modifiye Etti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bentley’in yeni Flying Spur modelinin teslimatları Avrupa’da geçen ay başladı ve Mansory’nin dört kapılı sedan için getirdiği yorum oldukça dikkat çekici.

 

Flying Spur’un dış cephesine agresif bir gövde kiti hakim. Bu ön kısımda siyah ızgara ve siyah hava girişleriyle başlıyor. Burada ayrıca kırmızı renkte boyanmış yeni bir ön rüzgarlık bulunuyor.

 

Yan kısımlarda dev 22 inç kırmızı jantlar hemen göze çarpıyor. Ayrıca özgün yan etekler ve otomobilin yan kısımlarını kuşatan kırmızı şerit önemli ayrıntılar arasında. Arkada yine bir rüzgarlık ve yeni arka lambalarla iri bir tampon bulunuyor.

 

Bentley Flying Spur piyasadaki en iyi iç mekanlardan birisine sahip ancak bu yine de Mansory’i kendi yorumunu getirmekten alıkoymamış. Yenilenen iç mekanın belki de en çarpıcı yanı tuhaf biçimli, deri ve karbon fiber kaplı direksiyon simidi. Ayrıca konsolda da yeni deri kaplama göze çarpıyor.

 

Modifiyeyi 6.0 litre çift turbo W12 motora yapılan bazı değişiklikler tamamlıyor. Motor artık 710 hp güç çıkışına ve 1000 Nm tork değerine sahip (daha önceki değerler 626 hp ve 900 Nm). Bu ilave güç çıkışıyla otomobil 3.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor.

 

Son Güncelleme : 09 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo