2021 VW Golf R ve Arteon R İsviçre’de Görüntülendi

Ototeknikveri     11 Mart 2020 09:46

Performans odaklı Volkswagen modelleri St. Moritz’de bir otelin park yerinde casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Bunlar arasında Mk8 Golf R prototipleri ve Arteon R de vardı.

2021 VW Golf R ve Arteon R İsviçre’de Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

YouTuber TheTFJJ tarafından çekilen görüntülerde ilk olarak Mk8 VW Golf GTI prototipi, başka bir Golf’ün önünden park yerine girerken görülüyor. Bu test otomobili Mk7 modelinin kaportası içinde ancak iç mekan ve dörtlü egzoz çıkışları otomobilin gerçek kimliğini gösteriyor.

 

Videoda daha sonra Mk8 VW Golf R prototipi fark ediliyor. Bu kez test aracı en yeni nesil Golf kaportasına sahip ve üretim modeli gibi görünüyor. Prototip aynı zamanda yeni bir ön fasya, büyütülmüş ön panjur ve yeni GTI ile benzer hava girişlerine sahip. Otomobil mavi ön panjur çerçevesiyle dikkat çekiyor. Bu aslında bir R modeli yerine Golf GTE’de beklenebilecek bir özellik.

 

Klipte ayrıca kısaca VW Arteon R prototipi olabilecek bir otomobil görülüyor. Bu araç uzun zamandır konuşuluyordu ve daha önce testlerde görüntülenmişti. Bahsi geçen prototipin ön panjurunda R-Line logosu olduğunu belirtelim. Dolayısıyla gerçek bir Arteon R test otomobili olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

 

Öte yandan, Arteon R’nin motorlarıyla ilgili görüşler de farklı. Bazı kaynaklar otomobilde markanın yeni 3.0 litre VR6 çift turboşarjlı motorunun 400 hp güç çıkışıyla geleceğini söylerken, diğerleri 2.0 litre turbo dört silindirli motora ihtimal veriyor. Bu motor Golf R modelinde 333 PS (329 hp) güç çıkışıyla bulunacak.

 

Volkswagen’in hangi motoru seçeceğine göre, dört çekişli sürüş sistemi ve DSG şanzıman da standart olarak sunulabilir.

Son Güncelleme : 11 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo