Rusya’ya özel 2020 Renault Kaptur Yenilenen İç Mekan ve Tce 150 Motorla Geliyor

Ototeknikveri     11 Mart 2020 10:44

Avrupa geçen yıl yeni Renault Captur’a kavuşurken, Rusya eski Kaptur modelini kullanmaya devam ediyor. Bu yıl sona ermeden Rusya’daki müşteriler de güncellenen bir model satın alabilecek ancak bundaki yenilikler ikinci nesil Captur ile tamamen aynı olmayacak.

Rusya’ya özel 2020 Renault Kaptur Yenilenen İç Mekan ve Tce 150 Motorla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Kaptur’u yeni modüler SUV platformuna taşıdığını belirtiyor. Bu Avrupa’daki Captur’dan bildiğimiz modern CMF-B mimarisi değil ancak B0 mimarisinin B0+ adıyla güncellenmiş versiyonu. Renault Kaptur bu platformu Duster ve yine Rusya için geliştirilen Arkana ile paylaşıyor.

 

Renault güncellenen mimarinin önemli avantajlar sağladığını belirtiyor. Örneğin yeni Tce 150 1.3 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli motor bunlardan birisi. Motor 150 PS (148 hp) güç çıkışına sahip. B0+ mimarisi aynı zamanda güncellenen Renault Kaptur’un yeni nesil X-Tronic CVT şanzımanla sunulmasına imkan veriyor. Tce 150 en üst donanım seviyesi için bu tek şanzıman seçeneği.

Yeni motor daha önce sunulan doğal emişli 2.0 litre motorun yerini alıyor. 1.6 litre giriş seviyesi motor ise sunulmaya devam ediliyor. 2020 Renault Kaptur’un Avrupalı Captur’a karşı en önemli avantajı dört tekerlekten çekişli sürüş sistemi. Renault güncellenen Kaptur’un şasi ve direksiyon için yeni ayarlarla geleceğini de belirtiyor.

 

Müşteriler için en kolay fark edilebilir yenilikler iç mekanda olacak. Renault kabinin “tamamen yenilendiğini” söylese de bu birazcık abartılı bir ifade olabilir. Yine de, yeniden tasarlanan orta konsol, daha büyük dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, yenilenen orta tünel kısmı, yeni kapı içleri ve mavi detaylar dikkat çekiyor.

 

Dış cephedeyse pek değişiklik yok. Fark edilebilen az sayıdaki yenilik arasında ön panjurda krom kullanımı ve yeni alaşım jantlar bulunuyor. Renault güncellenen Kaptur’la ilgili daha fazla detayı tanıtımda verecek. Kaptur’un 2020’nin ilk yarısı sona ermeden gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 12 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo