Yeni Porsche 911 Turbo Testlerde Görüntülendi

Ototeknikveri     11 Mart 2020 10:44

Yeni 992 nesli Porsche 911 Turbo S’nin ortaya çıkmasından kısa süre sonra, casus fotoğrafçılar, arkasında ördek kuyruğu biçimli ilginç bir rüzgarlıkla, yeni bir prototipi kış testlerinde görüntülediler.

Yeni Porsche 911 Turbo Testlerde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Porsche’nin Turbo S için sınırlı sayıda üretilecek retro stili bir versiyon hazırladığı düşünülebilir ancak bu kanıya varmak için acele etmemek gerek. Bu modeldeki rüzgarlığın spor otomobil için yakında opsiyonel olarak sunulacak “Heritage Design Package” içinde olduğunu düşünüyoruz.

 

Bu 911 prototipi arka rüzgarlık dışında başka bir değişikliğe uğramamış gibi görünüyor. İlginç şekilde kapıların hemen arkasındaki yan hava girişleri kapatılmış.

 

Ördek kuyruğu biçimli rüzgarlığın Porsche’de uzun ve köklü bir tarihi var. Bu stilde rüzgarlık ilk olarak 1973 yılında 911 Carrera RS 2.7 için kullanılmıştı. Daha yakın zamanda, rüzgarlık 991 nesli model için Sport Design Aerokit’in parçası olarak sunulmuştu. Bu ördek kuyruğu 911’e sadece retro bir hava vermekle kalmıyor, aynı zamanda arka tekerleklerin asfalta daha iyi yapışmasını sağlayacak ekstra bastırma gücü veriyor.

 

Eğer Porsche gerçekten 992’de bu rüzgarlığa yer verirse, hem 911 Turbo hem de Turbo S modellerinde görebiliriz. Cenevre Otomobil Fuarı’nın iptal edildiği günlerde 2021 911 Turbo S tanıdık bir görünüm ve 3.8 litre çift turbo sıralı altı silindirli motorla tanıtıldı. Motorun güç çıkışı 641 hp, tork değeriyse 800 Nm.

Son Güncelleme : 12 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo