Rolls-Royce Dawn Silver Bullet Collection Arka Koltuklarından Vazgeçti

Ototeknikveri     12 Mart 2020 11:46

Rolls-Royce, 2020'lerin ilk Collection otomobili Dawn Silver Bullet Collection'dan teaser yayınladı.

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet Collection Arka Koltuklarından Vazgeçti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cesurca “sefahate, eğlenceye, baş döndürücü güzellikteki geçmiş zamanlara bir övgü” olarak tanımlanan özel model, gümüş bir mermiye benzeyecek şekilde tasarlanmış Rolls-Royce Dawn'un roadster yorumu.

 

1920'lerin efsanevi roadsterlarından ilham alan Dawn Silver Bullet Collection, “geçmiş günlerin kaygısız tutumunu, bugünün zevk peşinde koşan otomobil meraklıları için tasarlanmış cesur ve çağdaş bir ifadeyle birleştiriyor”.

 

Dünya çapında sadece 50 adet otomobille sınırlı olan Dawn Silver Collection, yeni ultra metalik gümüş boya ile tamamlanacak. Yüksek omuzlu bir profil, siyah detaylar, koyu renk farlar ve ön tampon dikkat çeken özellikler arasında. Yarı parlak jantlar ve gümüş şerit dış cephedeki yenilikleri tamamlıyor.

İç mekanda açık gözenekli bir karbon fiber fasya, deri ceketten ilham alan kapitone şanzıman tüneli gibi özellikler var. Rolls-Royce, iç mekanın “çekici bir şekilde dokunsal, kendi zamanımızın malzeme ve işçiliğinde görkemli” olacağına söz veriyor.

Şirket, Dawn Silver Bullet Collection'ın ne zaman çıkacağını söylemiyor, ancak bir dizi sürüş etkinliğinden bahsediyor. Bunlar, Rolls-Royce'un küratörlüğünü yaptığı ve yeni Whispers uygulaması aracılığıyla yeni otomobil sahiplerine sunulacak destansı yolculuklar olarak tanımlanıyor.

Son Güncelleme : 12 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo