Lexus UX Hybrid'e Yeni Donanım ve Akıllı Telefon Entegrasyonu

Ototeknikveri     12 Mart 2020 11:46

Lexus UX yeni model yılı için stil, güvenlik ve bağlantıya odaklanan özelliklerle güncellendi.

Lexus UX Hybrid'e Yeni Donanım ve Akıllı Telefon Entegrasyonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İç mekanda Cobalt seçeneğiyle siyah ve mavi yüzeyler, ayrıca beyaz ve mavi döşeme dikişleri geliyor. Premium Plus ya da Takumi paketleriyle F Sport, yeni F White özel iç mekan stiliyle donatılabiliyor. Bu seçenek siyah şeritli beyaz deri koltuklar, kontrol panelinde siyah deri ve beyaz dikişler ile geliyor.

 

Tüm donanım seviyeleri yeni Premium Pro Pack seçeneğiyle alınabiliyor. Bu seçenek Premium Plus Pack özelliklerinin yanı sıra başka yenilikler de getiriyor ve İngiltere’de 40.000 sterlin fiyatla satılıyor. Kör Nokta Monitörü, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve otomatik fren, Adaptif Uzun Far özellikli LED farlar, baş üstü ekranı, Mark Levinson lüks ses sistemi, elektrikli ayarlı direksiyon, sekiz farklı elektrikli ayara sahip ön koltuklar ve kablosuz akıllı telefon şarjı özellikler arasında. Bu arada Apple CarPlay ve Android Auto ise tüm seride standart olarak sunuluyor.

Güvenlik donanımı yeni Lexus Driver Assist paketiyle geliştirilebiliyor. Bu özellik Premium Plus Pack içinde standart olarak alınabilirken, Premium Pack için ekstra 745 sterlin ücretle de temin edilebiliyor. Pakette akıllı park sonarı, kör nokta monitörü ve otomatik frenli arka çapraz trafik uyarısı bulunuyor.

UX 250h hibrit aynı kendinden şarjlı güç aktarma sistemiyle sunulmaya devam ediyor. Sistemde 2.0 litre dört silindirli motor ve bir ya da (dört tekerlekten çekiş için) iki elektrikli motor bulunuyor. 181 hp güç çıkışı her iki seçenek için de aynı, tek fark ise önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemi.

Son Güncelleme : 13 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo