Boks Şampiyonu Anthony Joshua İçin Özel Range Rover SVAutobiography

Ototeknikveri     12 Mart 2020 11:46

Özel bir uzun aks mesafeli Range Rover SVAutobiography modeli dünya ağır sıklet boks şampiyonu Anthony Joshua’ya teslim edildi. Otomobilde pek çok özel detay bulunuyor.

Boks Şampiyonu Anthony Joshua İçin Özel Range Rover SVAutobiography
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

B sütunu üzerinde hazırlanan bir köşede sporcunun kazandığı şampiyonluklar ve aile arması yer alıyor. Koltuk başlarına Anthony Joshua’nın imzası dikişle işlenmiş, ayrıca aydınlatmalı kapı eşiklerine ismi yazılmış.

 

Joshua’nın bir sonraki karşılaşması 20 Haziran’da Londra’da Bulgar rakibi Kubrat Pulev ile olacak. Bu karşılaşmada yenİ Range Rover aracı da şampiyon boksöre eşlik edecek.

 

Lüks SUV’nin dış cephesinde özel bir siyah boya kullanılmış, aynı renkte tavan ve kapı aynalarına yer verilmiş. Ön panjur, yan havalandırmalar ve kapı kollarında ise Graphite Atlas rengiyle otomobilin heybetli duruşu pekiştirilmiş. Ayrıca 22 inç Diamond Turned alaşım jantlar ve kırmızı fren kaliperleri dikkat çekiyor.

Otomobildeki diğer detaylar arasında Ebony Windsor deri koltuklar, Pimento kapitone iç kısımlar ve kontrast dikişler, ayrıca boks eldiveni motifli iç kapı kolları öne çıkıyor.

24 farklı ayara sahip ön koltuklar ve Executive Class Comfort-Plus uçak tipi arka koltuklar keyifli yolculuklar sunuyor. Koltuklarda ısıtmalı bacak kısımları ve masaj fonksiyonu da bulunuyor.

Otomobil 565 PS (557 hp) süperşarjlı V8 motor ile geliyor. Bu donanımla şampiyonun Range Rover’ı 5.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor.

Son Güncelleme : 13 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo