2021 Ford Bronco Tanıtımı Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi

Ototeknikveri     13 Mart 2020 08:18

Ford yeni Bronco modelini 17 Mart’ta tanıtacaktı ancak koronavirüs salgını nedeniyle etkinlik ertelendi.

2021 Ford Bronco Tanıtımı Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford’un iletişim yöneticisi Mark Truby, yayınladığı mesajda “Gelecek hafta gerçekleştirilecek yeni Bronco tanıtımı ve teknik brifinginde sizleri misafir etmeyi iple çekiyorduk ancak çalışanlarımızın, ortaklarımızın ve basın mensuplarımızın güvenliğine öncelik verdik. Bu bağlamda etkinliğimizi koronavirüs salgını nedeniyle erteleme kararı aldık.” dedi.

 

Ford etkinlik için daha sonra yeni bir tarih belirleneceğini açıkladı. Ford gibi, General Motors da kısa süre önce basın sürüşlerini erteledi, ayrıca New York Otomobil Fuarı Ağustos’a ertelendi.

 

Ford bu vesileyle salgınla nasıl başa çıktıklarını anlatan bir açıklama da yayınladı. Açıklamada bugüne kadar koronavirüsten etkilenen Ford çalışanı sayısının çok az olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada, “Öte yandan, olayın farklı bir boyuta evrildiğini görüyoruz ve virüsün yayılmasını engellemek için mümkün olduğunca hızlı hareket etmeye çalışıyoruz. Pazartesi’den başlayarak dünya çapındaki çalışanlarımızın büyük kısmı – kritik konumlardaki bazı yöneticiler hariç - evlerinden çalışacak.” denildi.

 

Ford’un merkezinin bulunduğu Michigan eyaletinde koronavirüs krizi yaşanıyor. Acil durum ilan edilen eyalette okullar tatil edildi ve 12 olan vaka sayısının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor.

Bu arada, Hyundai de bir dizi etkinliğini erteleme kararı aldı. 2021 Elantra’nın tanıtımı seyircisiz olarak internet üzerinden yapılacak.

Son Güncelleme : 13 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo